Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bambi: The Reckoning (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bambi: The Reckoning (2025)

Bambi: The Reckoning

Bambi: The Reckoning (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bambijevo proročanstvo

Godina:

2025

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

80 min

Režija:

Dan Allen

Scenarij:

Felix Salten
, Rhys Warrington

Glavne uloge:

Nicola Wright
  >  Mary
Big Tobz
  >  Tyler
David Ambler
  >  Rob
Joseph Greenwood
  >  Harrison
Luke Cavendish
  >  Joshua
Roxanne McKee
  >  Xana
Russell Geoffrey Banks
  >  Andrew
Ewan Borthwick
  >  Eddie
Catherine Adams
  >  Jo
Alex Cooke
  >  Simon
Tom Mulheron
  >  Benji
Samira Mighty
  >  Harriet
Adrian Relph
  >  Michael

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bambi: The Reckoning (2025)
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2025 u 15:20
Odgledao sam ga sa engelskim titlom. Ne znam šta da kažem. Žanr horora je poslednjih godina na ozbiljnoj infuziji. Čak je i Bambi došao na red i zečevi ubice! Specijalni efekti i nisu tako loši, mada su i oni loše upakovani, ali sve ostalo je užasno. Ne znam kako je ovo čudo doguralo do ocene 6, još ne mogu sebi da objasnim. Ovaj film je jasan odgovor na pitanje, šta se snima kada žanr horora ostane totalno bez ideja. Nemojte da gubite dragoceno vreme.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2025 u 15:32
Svi žele kopirati Zombeavers (2014) bez da razumiju zašto je takav jedan film, na papiru i prema opisu sramotno loš, ispao svjetski zabavan.
Vidio sam trailer... ja ću ovo preskočiti.

Hvala na upozorenju svakako.
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2025 u 20:24
Originalno postovano od strane dzonny.master dzonny.master piše:

Odgledao sam ga sa engelskim titlom. Ne znam šta da kažem. Žanr horora je poslednjih godina na ozbiljnoj infuziji. Čak je i Bambi došao na red i zečevi ubice! Specijalni efekti i nisu tako loši, mada su i oni loše upakovani, ali sve ostalo je užasno. Ne znam kako je ovo čudo doguralo do ocene 6, još ne mogu sebi da objasnim. Ovaj film je jasan odgovor na pitanje, šta se snima kada žanr horora ostane totalno bez ideja. Nemojte da gubite dragoceno vreme.

U pravu si za sve. Ostaje nam samo da s' vremena na vreme obnavljamo gradivo sa večnim klasicima žanra, zapravo svih žanrova, pošto je Holivud upao u tešku krizu, uglavnom sve što se snima je težak mulj..Wacko
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2025 u 21:15
E, šta smo dočekali.....
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2025 u 09:40
Za neke bolesti fakat nema lijeka. Što je sljedeće, zombi pande?
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2025 u 11:25
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Za neke bolesti fakat nema lijeka. Što je sljedeće, zombi pande?

Vala bas, nisam gledao film, tesko i da cu i da zavirim, bili su dabrovi, medvedi, itd.  a i sve moze da se inficira i zombira, da udju demoni , itd. Treba i to smisliti. Setih se iz crtaca  Srle i Pajce, kad reziser kaze  kakva ideja da morska zmija glumi morsku zmiju to do sada niko nije uradio, niko Smile
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2025 u 14:11
Ma bit će sljedeće zombi stjenice koje prenose Chagasovu bolest i nezaustaviljivo se širi zaraza u SAD jer ostatak svijeta ne postoji.

Erm... Ček, to nije fikcija, oprostite.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.