| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Together (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Tema: Together (2025)Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2025 u 17:23 |
|
Romantična dramedija koja se zaigrala sa žanrovima horora i psihologije. Nema ovdje puno strašnih scena, ali ima ih napetih solidno. Iako nisam fan baš romantičnog filma, volim pogledati nekad neki, ovaj je definitivno jedan od originalnijih romantičnih filmova u dugo godina, bar što sam ja upućen.
Kemija između dvoje glavnih glumaca je dobra s razlogom jer su i u stvarnom životu zajedno već +10 godina, dakako oboje su ovdje imali nešto bolji materijal za žanrove u kojima inače oni ugl. plivaju pa su mogli pokazati kvalitetu prezentiranja i življenja likova kroz širi ešalon emocija. Sve skupa me film blago iznenadio i ovo je za mene jedno dobro filmsko iskustvo. |
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2025 u 23:36 |
|
Meni se film baš dopao, a premda sam znao kakav će kraj da bude, nekako sam se nadao da neće. To mi je pokvarilo utisak, ali nedovoljno da kažem da ne valja. Film je odličan.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2025 u 00:13 |
|
Bicu kratak ovaj put ) Stavio sam ga na spisak ( listu ) za gledanje ) I nadam se da necu morati nakon 25-ak minuta da koristim ''daljinac'' i komandu ''stop'' ) U ''poslednje'' vreme preferiram da pustim filmove koje sam vec gledao jer sam nailazio na ''flop\\-ove ( promasaje ) i nadam se da to nece biti slucaj sa ovim filmom ) Ipak nisam bio kratak ali nema veze )
|
|
![]() |
|
Mare-Kristijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 10:36 |
|
^ Pocetak je ok, i sam film nije los, jedino mi se kraj ne svidja.
Odgledaj "Znachor" i "The Hill". Oba su iz 2023. Veoma lepi filmovi, neces se razocarati.
|
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 127 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2025 u 19:40 |
|
Rediteljski debi perspektivnog M. Shanksa sadrži elemente originalnosti. Vidljiv je inovativan koncept u žanru horora, obogaćen romantikom, kao i potrebnom dozom dramaturgije (problematično-komplikovan odnos između dvoje partnera). Međutim scenario posebno u drugom delu ima nekolicinu nelogičnosti, a sama završnica deluje zbunjujuće, a meni čak i razočaravajuće. Preteran hype se podigao evidentno iz marketinških pobuda, jer ovo je daleko od ''najboljeg horora godine''.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |