| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Freeheld (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Freeheld (2015)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 15:43 |
|
Freeheld (2015)
![]() Režija: Peter Sollett Scenarij: Ron Nyswaner (screenplay) Žanr: Biografski, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Uloge: Ellen Page ... Stacie Andree Julianne Moore ... Laurel Hester Steve Carell ... Steven Goldstein Michael Shannon ... Dane Wells Josh Charles ... Bryan Kelder Detektivka iz New Jerseyja, Laurel Hester, živi u zajednici s partnericom Stacie Andree. Film, zasnovan na istinitim događajima, prikazuje njihovo nastojanje da mlada Stacie dobije Hesterinu mirovinu, kojoj je dijagnosticiran neizlječivi rak pluća. ![]() Ažurirao angels - 02.Sijecanj/Jan.2016 u 18:49 |
|
![]() |
|
compunerd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2016 u 15:15 |
|
Izuzetan film, toliko me je dotakao...
Moj prvi prevod na srpski jezik. Kvacice za dj i sh nisu okej ali, sta je tu je. Bice bolje ubuduce. Mislim da moze da prodje.
|
|
![]() |
|
compunerd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2016 u 09:47 |
|
I da... Evo ga: Freeheld (2015) - Srpski titlovi
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2025 u 19:06 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film koji je btw biografski, u prevodu istinita prica a to volim. Nego, da napisem nesto i sto ima veze sa filmom a i da se nadovezem na glumicu iz filma koja je bila Ellen Page a sad je navodno Elon. Znaci, sto se tice filma i inace, nemam nista protiv gej populacije a ja sam strejt ali ono sto je uradula glumica Ellen Page je monstruozno. Ona se kao operisala i sada je kao Elon. Ne moze nikad ona da bude on ili on ona, po tom pitanju izvinjavamm se na brutalnoj iskrenosti ali to su nakaze. Tako je uradio bio i Alexis Arquette, brat Rossane, Patricie i Davida pa je preminuo. Znaci nemam nista protiv gej polulacije ali ko pokusava da promeni pol je nakazno a i nemoguce je. I jos nesto, nema veze da li je prevod srpski ili hrvatski ili bosanski ja tyo ne gledam niti cekam. Bitno mi je da mi prevod odgovara skinutoj verziji. Barem meni
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |