Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Freeheld (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Freeheld (2015)

Freeheld

Freeheld (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Slobodna ljubav

Godina:

2015

Žanr:

biografski, drama, ljubavni

Trajanje:

103 min

Režija:

Peter Sollett

Scenarij:

Ron Nyswaner

Glavne uloge:

Julianne Moore
  >  Laurel Hester
Josh Charles
  >  Bryan Kelder
William Sadler
  >  Peter Santucci
Dennis Boutsikaris
  >  Pat Gerrity
Steve Carell
  >  Steven Goldstein
Anthony DeSando
  >  Toohey (as Anthony De Sando)
Adam LeFevre
  >  Don Bennett
Tom McGowan
  >  William Johnson
Kevin O'Rourke
  >  Dan Wickery
Elliot Page
  >  Stacie Andree
Michael Shannon
  >  Dane Wells
Skipp Sudduth
  >  Chief Reynolds
Jeannine Kaspar
  >  Margaret
Gabriel Luna
  >  Quesada
Luke Grimes
  >  Todd Belkin

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Freeheld (2015)
    Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 15:43
Freeheld  (2015)

Režija: Peter Sollett
Scenarij: Ron Nyswaner (screenplay)
Žanr: Biografski, Drama, Romansa

Jezik: Engleski
Država: SAD

Uloge:

Ellen Page ... Stacie Andree
Julianne Moore ... Laurel Hester
Steve Carell ... Steven Goldstein
Michael Shannon ... Dane Wells
Josh Charles ... Bryan Kelder

Detektivka iz New Jerseyja, Laurel Hester, živi u zajednici s partnericom Stacie Andree. Film, zasnovan na istinitim događajima, prikazuje njihovo nastojanje da mlada Stacie dobije Hesterinu mirovinu, kojoj je dijagnosticiran neizlječivi rak pluća.

Ažurirao angels - 02.Sijecanj/Jan.2016 u 18:49
Na vrh
compunerd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj compunerd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2016 u 15:15
Izuzetan film, toliko me je dotakao... Heart Moj prvi prevod na srpski jezik. 
Kvacice za dj i sh nisu okej ali, sta je tu je. Bice bolje ubuduce. Mislim da moze da prodje.
Na vrh
compunerd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj compunerd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2016 u 09:47
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2025 u 19:06
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film koji je btw biografski, u prevodu istinita prica a to volim. Nego, da napisem nesto i sto ima veze sa filmom a i da se nadovezem na glumicu iz filma koja je bila Ellen Page a sad je navodno Elon. Znaci, sto se tice filma i inace, nemam nista protiv gej populacije a ja sam strejt ali ono sto je uradula glumica Ellen Page je monstruozno. Ona se kao operisala i sada je kao Elon. Ne moze nikad ona da bude on ili on ona, po tom pitanju izvinjavamm se na brutalnoj iskrenosti ali to su nakaze. Tako je uradio bio i Alexis Arquette, brat Rossane, Patricie i Davida pa je preminuo. Znaci nemam nista protiv gej polulacije ali ko pokusava da promeni pol je nakazno a i nemoguce je. I jos nesto, nema veze da li je prevod srpski ili hrvatski ili bosanski ja tyo ne gledam niti cekam. Bitno mi je da mi prevod odgovara skinutoj verziji. Barem meni
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.