Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Broken Arrow (1996)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Broken Arrow (1996)

Broken Arrow

Broken Arrow (1996)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Slomljena strijela

Godina:

1996

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler, avantura

Trajanje:

108 min

Režija:

John Woo

Scenarij:

Graham Yost

Glavne uloge:

Christian Slater
  >  Capt. Riley Hale
John Travolta
  >  Maj. Vic 'Deak' Deakins
Samantha Mathis
  >  Terry Carmichael
Frank Whaley
  >  Giles Prentice
Delroy Lindo
  >  Colonel Max Wilkins
Casey Biggs
  >  Novacek
Joey Box
  >  Frakes
Vondie Curtis-Hall
  >  Chief Sam Rhodes
Ousaun Elam
  >  Lt. Thomas
Bob Gunton
  >  Pritchett
Jon W. Kishi
  >  Daly
Howie Long
  >  Kelly
Jim Palmer
  >  Lt. Reed
Vyto Ruginis
  >  Johnson
Myke Schwartz
  >  Brandt
Jeffrey Stephan
  >  Shepherd
Jack Thompson
  >  Chairman, Joint Chief of Staff
Shaun Toub
  >  Max

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Broken Arrow (1996)
    Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2014 u 18:58
Broken Arrow (1996)

Žanr: Akcija, Avantura, Triler
Trajanje: 108 min
Država: Amerika 
Jezik: Engleski

Režija: John Woo
Scenario: Graham Yost

Uloge:

John Travolta ... Maj. Vic 'Deak' Deakins
Christian Slater ... Capt. Riley Hale
Samantha Mathis ... Terry Carmichael
Delroy Lindo ... pukovnik Max Wilkins

Pripremite se na vožnju bez ograničenja u sjajnome akcijskom spektaklu "Slomljena strijela" 
kojim se slavni John Woo potvrdio kao jedan od najvećih akcijskih redatelja današnjice. 
Jedan od prvih naslova koje je slavni hongkonški majstor John Woo snimio u Americi, 
"Slomljena strijela'" je istovremeno jedan od njegovih najboljih uradaka, odličan akcijski film koji spaja napetu 
i nepredvidljivu priču s vrhunskim specijalnim efektima i sjajno odrađenim ulogama.  VIŠE: mojtv  

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2025 u 00:32
Ponovo sam odgledao ovaj dobar akcioni film. Rezija : John Woo a u glavnim ulogama John Travolta i Christian Slater. Vreme kad su se snimali dobri filmovi. Desava mi se pustim film koji nisam gledao i prekinem nakon 15-ak minuta ili ako ga i odgledam ne budem zadovoljan. Na primer Die Hard 4 kad sam odgledao nisam bio zadovoljan uopste. I tako nekoliko puta a ovako, idem na sigurno pa gledam filmove koje sam vec gledao i koji mogu opet da se odgledaju. I btw, Franck Whaley iz filma je jako negativan a i odvratan )
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2025 u 10:36
Ovo sam gledao u bioskopu tada kad je izašao. Otprilike nisam tada ništa ni znao John Woo i poster, pa ko glumi. Utiska se i ne sećam, sećam se samo otprilike početka, šta je ono kao neki novi B2 Spirit i voza .
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.