Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Old Guard 2 (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Old Guard 2 (2025)

The Old Guard 2

The Old Guard 2 (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Stara garda 2

Godina:

2025

Žanr:

akcija, fantazija, triler, avantura

Trajanje:

105 min

Režija:

Victoria Mahoney

Scenarij:

Sarah L. Walker
, Greg Rucka
, Leandro Fernandez

Glavne uloge:

Charlize Theron
  >  Andy
Uma Thurman
  >  Discord
Todd Cattell
  >  Booker
Chiwetel Ejiofor
  >  Copley
Matthias Schoenaerts
  >  Booker
Kamil Nozynski
  >  Louis
Peter Arpesella
  >  Officer
Lorenzo Acquaviva
  >  Food Stand Vendor
Veronica Ngo
  >  Quynh
Luca Marinelli
  >  Nicky
Slavko Sobin
  >  Konrad
Marwan Kenzari
  >  Joe
Christophe Tek
  >  Watch Officer
Henry Golding
  >  Tuah
KiKi Layne
  >  Nile

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
OtacTrpotije View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj OtacTrpotije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Old Guard 2 (2025)
    Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2025 u 07:57
Ma sta je odlicno ljudi moji pa film sam prekinuo posle 10 minuta,blagi uzas...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2025 u 08:51
Originalno postovano od strane OtacTrpotije OtacTrpotije piše:

Ma sta je odlicno ljudi moji pa film sam prekinuo posle 10 minuta,blagi uzas...

Na vrh
southbanat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj southbanat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2025 u 20:55
lose
Na vrh
Cibalius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cibalius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2025 u 00:37
Prvi dio je imao zanimljivu priču, ali ovaj drugi dio su razvodnili i jako loše odradili.
Na vrh
pomerac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pomerac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 01:38
Prvi dio je super, ovaj je teško sranje, znači nula bodova !
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2025 u 13:55
Prvog dela se uopšte ne sećam (mogu samo da zamislim koliko je bio "dobar" Ermm), a ovo je nešto najgore što sam pogledao u poslednjoj deceniji, a da ima veze sa kinematografijom. Dead
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 23:11
Jadan nastavak. Pitanje hoće li franšiza opstati...Charlize Theron definitivno sada ima ''mrlju'' u svojoj glumačkoj karijeri.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2025 u 01:15
Kad na kraju sagledam sve utiske posle odgledana oba dela mogu da kazem da ustvari ovaj film i nije tako los, nije na nekom nivou onoga sto cini vrHUNSKA DELA ali je sasvim dobar film, za fikciju, izmisljotinu i nerealnost meni se svideo, ja volim akcije i te izmisljotine ali moram biti realan da film nije na tom hy levelu ali itekako moze da prodje i cekam treci deo da konacno vidim dali ce pobediti smrt ( koja uvek pobedi ) ili besmrtnost, mada sam nekada mnogo vise voleo Umu negoli Carliz ali eto nekako mi se sada okrenulo, sta cu kad oduvek volim pozitivne likove ako je ona imalo pozitivan lik u ovoj fransizi, verujem da ce treci i zadnji deo doci sto pre pa da zavrsimo sa tim, za razbibrigu i za ne bas dugo pamcenje film je dobar za nesto dublje ........
Na vrh
draginja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj draginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2026 u 21:50
Kakvo smeće od filma,bukvalno do kraja filma se nadaš da će se nešto desiti i na kraju ništa.Šuplja priča,jadna akcija. 0/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.