Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kalki 2898-AD (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kalki 2898-AD (2024)

Kalki 2898-AD

Kalki 2898-AD (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, akcija, fantazija, avantura

Trajanje:

180 min

Režija:

Nag Ashwin

Scenarij:

Nag Ashwin

Glavne uloge:

Ram Gopal Varma
  >  Cameo
Anna Ben
  >  Kyra
Dimple
  >  Dimple Giri
Zuzana Mauréry
  >  Krishna
Mandava Sai Kumar
  >  Agent
Faria Abdullah
  >  Peacock
Md. Nadim Mostofa Jibon
  >  Scientist
Vikky Kumar
  >  Spical Apprence
S.S. Rajamouli
  >  Cameo
Chandu Kanuri
  >  Sundar
Asif
  >  Krane's Gang #4
Ashok
  >  Krane Driver
Sofia Ashraf
  >  African Tribespeople
Keerthy Suresh
  >  Bujji

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
southbanat View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj southbanat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kalki 2898-AD (2024)
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2025 u 22:12
dobar
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 18:41
Kakva distopijska SF-akcija, vau ! Specijalni efekti (hvaljen CGI) vizuelni impresivni, što u kombinaciji sa hinduističkom mitologijom donosi spektakl. Mnoštvo likova defiluju kroz kadar, te je stoga zaista teško pohvatati ko je sve tu i zašto. Reference na nekoliko holywoodskih blockbustera su očigledne (npr. ''Mad Max: Fury Road''), što je meni malčice pokvarilo krajnji utisak. Nije za preporuku, jer nismo svi ljubitelji bolivudskih blockbustera, zar ne?
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2025 u 08:11
Samo jedno pitanje,jel ima pevanja
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2025 u 08:45
I nema , mislim mora biti,  meni je bilo na dva mesta iritantno, ima i igranja, kroz soundtrack su provukli, a nisu uopšte morali.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2025 u 10:47
Alex nisam te shvatio jel ima ili nema igranja i pevanja
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2025 u 10:59
Ima nekoliko, ostalo su provukli kroz soundtrack negde mi se i sviđa, rekoh na dva mesta mi je samo smetalo, na jednom posebno tu i igraju, i to je samo čini mi se jedino gde igraju .
 Mislio sam da moraju da provuku, a i neke njihove stvari ono usporeno, i slično.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2025 u 11:02
Mpr. kad je tuča na nekih  valjda pola sata tu su svašta izmešali, iseckane naizmenično  tri tazličita žanra  mislim od kojih je jedna njihova pesmica
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2025 u 11:28
Aj ce probamo hvala drug
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.