Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi na titlovi.com?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi na titlovi.com?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vitez View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vitez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmovi na titlovi.com?
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 18:01
Nije mi baš sasvim jasan ovaj odeljak sajta. U početku sam mislio da su to filmovi o kojima su napisane recenzije, članci i kritike od strane članova sajta; vidim da nije - jer ima opisa samo na engl. jeziku, ili čak ništa! Na primer "2 Sides to Every Story". Znači nije to. Onda sam pomislio da su možda tu postavljeni filmovi za koje su objavljeni prevodi. Međutim nije ni to, jer ima naslova koj nemaju prevode, a čak ima filmova koji nisu još ni izašli, nego će izaći tek naredne godine.

Dakle šta se konkretno krije iza naslova ove teme? 

Ažurirao vitez - 01.Kolovoz/Aug.2025 u 11:14
Nevidjene gluposti su najupadljivije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.