Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Materialists (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Materialists (2025)

Materialists

Materialists (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Spoj iz snova

Godina:

2025

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

116 min

Režija:

Celine Song

Scenarij:

Celine Song

Glavne uloge:

Pedro Pascal
  >  Harry
Eddie Cahill
  >  Robert
Chris Evans
  >  John
Halley Feiffer
  >  Patricia
Dakota Johnson
  >  Lucy
Sietzka Rose
  >  Eleanor
Emmy Wheeler
  >  Rose
Louisa Jacobson
  >  Charlotte
Marin Ireland
  >  Violet
Nedra Marie Taylor
  >  Audrey
John Magaro
  >  Mark P.
Dan Domenech
  >  Ron
Zoë Winters
  >  Sophie
Sawyer Spielberg
  >  Mason
Joseph Lee
  >  Trevor
Ian Stuart
  >  Logan
Madeline Wise
  >  Beth
Dasha Nekrasova
  >  Daisy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BianconeriDiBelgrado View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BianconeriDiBelgrado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Materialists (2025)
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 17:17
Kako su dosadni s ovim Pedro Pascalom... 😫
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 18:03
Pedro je bio matador pravi.
Jbg, čovek potpisao jedan papir i sad to mora da odradi.
Hoćeš novac, slavu, moć, moraš da snimaš iznova i iznova.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 18:41
Lepo rekoh u drugoj temi da od njega ne može da se živi

A prosečan glumac.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 19:02
Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Lepo rekoh u drugoj temi da od njega ne može da se živi

A prosečan glumac.

Pedro Pascal =jeftin solidan glumac

Za serije uzima 400 000-600 000 dolara po epizodi (ako bude glavni glumac), 
a za filmove 500 000-3 000 000 dolara.
Za ulogu u filmu Fantastic Four (2025) dobio 2,5 miliona dolara.

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 16:16
Eto šta je kolektivna psihologija. Dok niste spominjali ja ga nešto nisam puno ni primećivao, a sada se i meni čini da "izlazi iz frižidera"
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 16:26
Isti slučaj, pa na prvom mestu svakako bude to koliko uopšte gledamo baš te filmove sa njim a ja ih zbilja preskočio bezmalo sve pa mi ne može smetati, normalno 😂 njegovo ime uopšte i primetim samo onda kada pogledam ludi niz na spisku u filmografiji. I eto na forumu ovako.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 23:37
Nije to nikakva kolektivna psihologija nego upališ film, on, upališ drugi, opet on, pogledaš nove trailere, pa u svakom traileru je on, popizdiš zbog forsiranja nekakvih razvikuša od serija, opet i tamo on, pa p. mu materina ima li nešto gdje nije on?

Da se razumijemo, nije on za to kriv niti se ja ljutim na čovjeka, posao je posao.
Ali agent koji ga bez ikakvih problema uspijeva svugdje uvaliti zaslužuje podeblju plaću.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 08:08
U mom slučaju je ipak psihologija. Zapustio sam kinematografiju malo, nisam ga gledao ni u jednoj popularnoj seriji, nisam baš nešto ni nove filmove video, a još uvek ga najbolje pamtim po ulozi iz GOT staroj barem deceniju. Ali eto, čim sam video plakat za film, prva misao mi beše - vidi ga opet ovaj što iskače iz frižidera U svakom slučaju bravo za agenta!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 14:39
Ljubavni ? Ne hvala, ja to preskacem ali cu skinuti za ''kevu'' a jos joj igra i Dakota ) A sto se tice glumca Pedro Pascal. Pa jeste da manjka kvalitetnih projekata ali neka covek koristi priliku dok je \\in\\ jer Hollywood je okrutan pogotovu prema reziserima koji su van njihovog podrucja da sam ne nabrajam ali tipa bio jednom jedan....
Na vrh
vitez View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vitez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 19:22
Au brt IgaBiva Shocked al' ga ti napljuva. Nije baš tako katastrofalan film, ako se zanemari to da baš i nije bilo neke hemije između glumaca. Ja mislim da su dobro prikazali današnje društvo, gde većina smatra da je i ljubav i brak kao samoposluga ili npr. u ovom slučaju dođeš kod čoveka/devojke provodažike (nisam ni znao da imaju agencije za to) i naručiš šta ti treba i ... voila! Dobiješ onakvog partnera kakvog si poželeo/la. Međutim stvari u realnom životu su ipak drugačije...

Što se tiče Pedra Paskala, neke uloge mu baš i ne stoje, ali čovek se trudi i prihvata dok se dobro plaća. Malo liči na Berta Rejnoldsa sa brkovima. Smile
Nevidjene gluposti su najupadljivije!
Na vrh
homemultimediabox View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj homemultimediabox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2025 u 12:58
Ja bih zbog nje gledao i Dnevnik a ne film. Preporuka 7/10
Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2025 u 20:40
Korektan film, ne pisi bas tolike gluposti
Na vrh
Grease23 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grease23 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2025 u 22:08
iskreno, bezvrijedno
Na vrh
kljecan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kljecan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 17:56
Absolutno u pravu, više je smeće za poremećaj normalnih vrijednosti.
Na vrh
sljaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sljaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2025 u 13:03
Totalna glupost
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2025 u 20:39
Reklamiran kao romantična komedija, novo filmsko ostvarenje iz radionice Celine Song ipak je nešto životvornije, te se može klasifikovati kao romantična drama. Istražuje kompleksnost izbora partnera/partnerki, kakvi su nam kriterijumi, prioriteti, očekivanja od veze. Humora ima dovoljno, no rediteljka (jasno i scenaristkinja) akcenat stavlja na samu priču, gde kroz nekoliko studiozno konstruisanih dijaloga na relaciji Lucy - John odnosno Lucy - Harry, prezentira suštinu savremenih ljubavnih veza u kojima emocije ne moraju nužno biti na prvom mestu. Materijalni faktor takođe je prisutan, a kod nekih i od presudne važnosti. Dobar kasting, fino kadriranje, kako eksterijera (New York jeste filmičan za vrsnog kamermana), tako i enterijera (fensi restoran, luksuzni stan...), uz nenametljivu muzičku podlogu, doprinose pozitivnom utisku. Meni se dopao, jer nas navodi na preispitivanje i naprosto tera da dublje razmislimo kad pravimo izbor, biramo osobu s kojom bi možda proveli zajednički život ''sve dok nas smrt ne rastavi''.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2025 u 00:12
Eto, za nedeljno veče odabrah da polovini serviram jedan ljubić, ženski film napravljen ženskom rukom, a da ujedno i proverim kako se tu uklopio Pedro "Iskačem Iz Frižidera" Pascal

Naravno, moja očekivanja svedena su na minimum, film sam ispratio iz čiste radoznalosti i opušten. Na kraju je čak ispao sasvim solidan i ne kapiram otkud ga Iga baš toliko napljuva u moru daleko diskutabilnijih ostvarenja!? OK, ukusi! Ali ne možemo kriviti kreatorku filma zato što je secirala moderno društvo baš onakvo kakvo jeste - prilično bezdušno, lišeno istinskih emocija, kalkulantsko i konačno materijalističko! Po meni to jeste jedan od najvećih kvaliteta filma obzirom da se takvom pristupu odnosi kritički. Ako je očekivan neki klasičan rom-kom, mislim da je zaista u pitanju samo romantična drama gde humoru baš i nema puno mesta niti smisla.

OK, fali prave hemije među glumcima, film je nerealan, naivan i zašećeren, daleko od nekog smislenog epiloga u realnom životu, ali ljubići i trebaju biti malo bajkoviti za svoju publiku. Meni je to sasvim prihvatljivo. Vidimo čak i suptilnu kritiku danas tako popularnih estetstkih korekcija, a to mi je baš pluščina gde i kako god. A što se Pedra tiče, pa rekao bih da on i nije imao puno toga da glumi. On je izgleda u realnom svetu upravo taj jednorog o kome je reč - bogat, poželjan i elegantan ženskom svetu kapirali to mi muški ili ne Zato će i dalje da iskače iz frižidera.

Bilo kako bilo, dobih više od očekivanja, pogotovo nakon brutalne recenzije. Ići će brzo u zaborav, ali poslužio je jednokratnoj zabavi kao protivteža nedavnim hororima i akcijama sa menija. Polovina nije izdržala, negde usput se isključila, ali to pripisujem premoru i virusu. Biće joj film OK kad ga savlada u dve ture
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,248 sekundi.