Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Heads of State (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Heads of State (2025)

Heads of State

Heads of State (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

komedija, akcija, triler

Trajanje:

116 min

Režija:

Ilya Naishuller

Scenarij:

Josh Appelbaum
, André Nemec
, Harrison Query

Glavne uloge:

Carla Gugino
  >  VP Elizabeth Kirk
Paddy Considine
  >  Viktor Gradov
Richard Coyle
  >  Quincy Harrington
Ingeborga Dapkunaite
  >  Belarussian Farmer
Idris Elba
  >  Sam Clarke
Adrian Lukis
  >  Jack Gordon
Stephen Root
  >  Arthur Hammond
John Cena
  >  Will Derringer
Priyanka Chopra Jonas
  >  Noel Bisset
Sarah Niles
  >  Simone Bradshaw
Sharlto Copley
  >  Agent Coop
Robyn Pennington
  >  Sawyer Derringer
Steven Cree
  >  Agent Crasson
Clare Foster
  >  Cat Derringer
Wade Briggs
  >  The Chef
Jack Quaid
  >  Marty Comer
Katrina Durden
  >  Olga the Killer
Alexander Kuznetsov
  >  Sasha the Killer

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Heads of State (2025)
    Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2025 u 12:56
AI nije radio ovaj scenarij, a scenarist nije ubacivao idiotske dijaloge za maloumne.
Dobar CGI, dobre kaskaderije, dobar režiser.
Cena, Elba, Chopra + Gugino.

Ovo je ona situacija da prema sinopsisu pomislite ovo će biti možda jedva gledljivo đubre, e da bi film ispao ludo zabavan jer je ekipa znala svoj posao.
Gledati pod obavezno.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2025 u 21:21
Onako, moze da se pogleda. Scenario je neozbiljan ali nista strasno ukoliko se ne ocekuje neki ozbiljniji film. Dijalozi, upadice... izmedju dva glavna lika bi trebalo da budu duhoviti, medjutim nisu cak ni zanimljivi, stavise moze se reci da bi bilo bolje bez njih. Znaci humora nema, ima dosta akcije i... to je sve. Ocena 5.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2025 u 23:44
Odnosno ako sam te dobro shvatio, film nije htio biti Openhajmer s jedne strane, a posebno ne Ejs Ventura s druge.
Jer to i ja mislim.

Ažurirao JoxerTM - 11.Srpanj/Jul.2025 u 23:56
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 11:08
Pogledah ,inace volim ovakve filmove ,glumci mi ok ,i Joxer preporuci ,rekoh mora da vredi bar nesto. Ali i to veliko ali,ovoliku Nato propagandu nisam nigde video ,prosto je smesno i cudi me npr da Joxeru to nije zasmetalo jer ovo je tipicna Holivudska placena propaganda ,i onda dzaba i dobra akcija i pomalo humora ,ali tolika patetika oko Natoa ,jadan svet ako se oni raspadnu i sl. .Jedno veliko fuuuj od mene. 
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 11:31
To je onda pre za mene, volim Cenu, Elbu, Carlu Gugino, ne bi mi smetala takva vrsta propagande ako je zbilja i bude u mojim očima, možda ionako to doživim drugačije, željan sam i ozbiljnih a vala i tih blesavih akcija, ovo što se često pohvali po forumu meni zna biti bzvz i jednolično. Niti sam za Adkinsa, niti razlikujem više filmove Neesona, pa i Stathama, veze nemam šta sam gledao, zaboravim ih do jutra, sve liči jedno na drugo a najčešće sebe i shvataju preozbiljno, te me ionako ne zabave. 😂 Prestao da pratim to sve. Onda uhvate pa svako malo rade i neki već rimejk, na silu Road House npr, ravna linija totalno. I posle zašto ladno kečeri imaju više uspeha na filmu od glumaca, pa zbog te jednoličnosti i ponavljanja, malo toga drugog ostane danas za zabavnije akcijašenje. 😂
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 14:01
Ma i ja volim takve filmove ali ovo je ono samo Amerika i Velika britanija valjaju ,tj. zapad ,Belorusi totalni debili ,Poljaci djene djene onako ,Rusi naravno negativci ma totalni klise i sve bi to jos i proslo ali preterase ga po meni . Tebi to ako ne smeta i svidece ti se vrv film. Volim i ja sto kazes zabavno akcijasenje ali mislim da ovde nije samo to.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 14:26
Može onda biti zabavno meni 😌 javim svakako kada overim 👍
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 03:19
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Ali i to veliko ali,ovoliku Nato propagandu nisam nigde video ,prosto je smesno i cudi me npr da Joxeru to nije zasmetalo

Ama to je sprd na račun Trumpa, nebitno, komedija je.
Ja sam se radije usmjerio na detalje tipa vatrogasno vozilo koje je dospjelo u Italiju i na njemu i dalje piše Vatrogasci - rijetko netko po Holivudu pazi na ovakve stvari i stalno snimaju početničke greške.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 12:14
Joj ne bih bas rekao da je sprdacina ali dobro mozda nisam razumeo salu. O propustima da ne pricamo ,to je vec normalna stvar u Holivudu
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 17:56
Nah, ne ide mi ni ovo 😂 ne kupujem ovu dvojicu prosto.
Nemam ništa protiv NATO, naprotiv a briga me za Belorusiju i Rusiju, da se ne lažemo imam daleko grđe mišljenje o njima, Hollywood je vazda blag, ovde su mi zapravo oni zabavniji negoli ova dvojica ako ćemo pravo. Volim drugačiji humor inače, dok me predsednici i premijeri standardno ne zasmejavaju pa ne znam kakvi da su klovnovi. Fale mi filmovi kao npr Last Boy Scout, Kiss kiss, Bang bang, The Nice Guys, sve mi je grđe ovo uparivanje, ne klikće mi, iako nemam loše mišljenje o ponaosob Ceni ili Elbi. Više sreće drugi put možda.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 18:08
Još kada se setim koliko je raja zvocala onda kada je izašao eto Die Hard 4 "jaoj pa kako helikopter, ovo-ono", filmčina za ovako šta. Jeste ovo notorna zajebancija, ne poredim ih na taj način, nebitan je stepen neozbiljnosti, prosto mi ne klikće odabirom tandema, humorom, samom akcijom. 🙄
Na vrh
Brkamika52 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2025 u 17:06
Na početku nekih filmova stoji upozorenje cenzure: "Ne preporučuje se gledaocima mlađim od 12 godina". Ovde bi trebalo da stoji upozorenje: "Ne preporučuje se gledaocima starijim od 12 godina"! Ne zna se šta je gluplje i detinjastije: scenario, režija, odabir glumaca, scenografija, dijalozi, intelektualni nivo tvoraca. Rusija i Belorusija su za njih kao Bog u odnosu na šeširdžiju. A tek Iran i Sirija, Kina i Severna Koreja! Čista metafizika!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2025 u 17:35
+ Avganistan, đe je ljubav prema Talibanima, mora komplet društvo da bude 🥳
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2025 u 21:09
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

+ Avganistan, đe je ljubav prema Talibanima, mora komplet društvo da bude 🥳

Ma samo brat Kim da ne fali, odoh odma' da apliciram za vizu
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2025 u 21:51
Zašto zaboga, mi smo ionako već u toj grupici već 30 i kusur godina 😂 to je taj nivo, nije li ionako Zloba pričao o tako kakvom savezu još tada, ne onaniše na druga Putina samo ovaj sada vođa 😂 Taman je to ta ekipa, može još poneka podjednako slobodarska zemlja Afrike, i milina. Nije svet protiv nas, lažu dušmani, baš može biti tu puno drugara sa sličnim vrednovanjima i vodiljama.

Film (mi) je bio posran svejedno 😂
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 19:30
Ma Puppet, ja da zauzmem mesto u redu na vreme. Čujem milioni ovih nesrećnih iseljenika (širom Balkana!) rešili da beže sa trulog propalog zapada, pa da ne nastradam u stampedu

Jedva čekam da uživam u demokratiji i vizionarstvu druga Kima! Kažu dušmani da on baš uživa u zapadnoj kinematografiji, da ima ogromnu kolekciju filmova i da posebno uživa u westernima John Waynea sa viskijem u jednoj ruci, a tompusom u drugoj. Siguran sam da je sve to samo propaganda, mada mi malo zasmetalo što voli NBA i ima onog drugara Dennis Rodmana. Ali uveren sam da je sve to propaganda protiv velikog vođe, te da on mudro skriva blagostanje u svom parčetu raja da ga useljenici sa zapada ne bi preplavili!

A drug Zloba? Za razliku od svih licemernih diktatora on je makar bio dosledan. Naše pokradene novce prosledio je pravo u majčicu, a tamo je kasnije utočište pronašla cela familija. Volim kad ljudi drže do sebe i svoje reči!

P.S. Film nisam gledao jer verujem da je posran
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 20:07
Pa i liči mi drug Kim na nekoga ko bi voleo Wayne-a.
Tile je voleo Gary Coopera. 😌
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 12:03
Avganistan nije poznat po filmovima. Naprotiv, Rusija, Kina, Iran, Koreja, Japan, još kako jesu, ali to ne vide oni kojima su mozak i emocionalni sklop potpuno isprani vrednosnim sistemom Kolektivnog zapada i ne vide ništa drugo osim holivudskih pečenih golubova (tj. zabave, kako je oni shvataju). Inače, Džon Vejn i Gari Kuper su glumački i filmski GIGANTI, kojima ni jedna "veličina" savremenog Zapadnog filma nije ni do kolena!
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 12:10
Brkamika
U jednom bih se slozio vrednosni sistem zapada je i doveo do ovoga nasta se sada loze mladi i uopste kultura koju ova internet generacija ima. Ma dovoljno pogledati koncert debila Desingerice i sta sve mladi gledaju i dozvoljavaju sebi i onaj koncert od pre neki dan Guns and roses,ma ne moze me niko ubediti da je u pitanju jaz izmedju generacija ,Puppet ne moras da me kritikujes znam da se ne slazes .
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 12:20
Još nešto: kakve veze imaju talibani sa Rusijom, Kinom, Iranom? Jako je politički korektno i ideološki ispravno napadati Kima, talibane, Ruse, Kineze, tu još fale Sloba Milošević, Sadam, Gadafi, Putin, Lukašenko, Karadžić i Mladić (sve sami "novi Hitleri"). Uopšte, svako ko je protivnik globalističke oligarhijske mafije koja pretenduje da ceo svet stegne u svoje čeljusti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.