Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - M3GAN 2.0 (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

M3GAN 2.0 (2025)

M3GAN 2.0

M3GAN 2.0 (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

M3GAN 2.0

Godina:

2025

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura, horor

Trajanje:

120 min

Režija:

Gerard Johnstone

Scenarij:

James Wan
, Gerard Johnstone
, Akela Cooper

Glavne uloge:

Jacque Drew
  >  Secretary Shelly Voss
Mike Edward
  >  Xenox Parc Guard
Luke Hawker
  >  Agent Murphy
Jamie Irvine
  >  News Anchor #3
James Gaylyn
  >  General Hurst
Martin Richard
  >  Comms Assist
Amie Donald
  >  M3gan
Kevin Billups
  >  Mercenary 1
Shervonne Grierson
  >  Technician
Fryda Wolff
  >  Moxie
Jen Van Epps
  >  Tess
Mark Mitchinson
  >  Niles Keller
Brian Jordan Alvarez
  >  Cole
Ben Van Lier
  >  Agent Novak
Amy Usherwood
  >  Lydia
Omar Al-Sobky
  >  Commander
Byron Coll
  >  Dock Manager
Allison Williams
  >  Gemma
Ivanna Sakhno
  >  Amelia
Paul Waggott
  >  Comms Officer
Jenna Davis
  >  M3gan
Mayen Mehta
  >  Naveen
Ahmed Youssef
  >  Mercenary #1
Violet McGraw
  >  Cady

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: M3GAN 2.0 (2025)
    Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2025 u 01:05
Ok. Procitao sam recenziju i gledacu i ovaj deo iako tek trebam i \\prvenac'' odgledati ali moram na nesto da se nadovezem a za to nije nimalo krivac IgaBiva nego svet kao svet i ljudi kao ljudi a eto ja sam u manjini koji je samokritican pa i sebe tu stavljam jer cu gledati ovaj film ali sta sam hteo reci, odnosno napisati je da kuda je otisao ovaj svet gde neki ovakav film o nekoj lutki ne samo da dobija ovoliku recenziju nego uopste i prostor a prisetimo se samo kakvi su se pre filmovi snimali koji su ostali kultni i klasici dok ovaj moze da se odgleda, ponovicu se, i ja cu ga gledati ali da li je to to tj. da li je kvalitet e to je drugi par rukava. Recimo prisetimo se samo kad odgledamo Mississipi Burning ili Platoon ilki The Warriors ili Assault on Precinc 13 pa prerpricavamo sa nekim kako je bilo uzbudljivo ili tipa ''jao a jesi li video ono'' ili ''jesi li videla ono'' a ovo sad....Hmmm. Jednom sa uhvatio sebe i to priznajem da sam odgledao neki film, da li je bio rimejk Petak 13 zaista se ne secam i odem da ostavim comment kad ono vidim da sam ja vec gledao taj film i ostavio komentar ) Poenta svega ovoga je, eto kakvi se filmovi snimaju. U seriji Sivi Dom lik Jezerkica kaze Silji : ''Ovako se jede leba, prvo ti ga neko izmulja a ti onda kusas'' To je bila provokacija naravno pa cu i ja biti provokativan, zapravo sarkastican, znaci ne ironican ii cinican nego sarkastican, kakvo je vreme doslo moramo li i mi da ''kusamo'' sta nam se ''servira'' ? Pitanje je sad a ja i vi zajedno samnom mozemo ocekivati i Part 3 ovog filma, tj. treci deo.
Na vrh
fillmofill View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fillmofill Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2025 u 09:12
Po meni je prvi bolji.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2025 u 14:01
Nastavak obično bude kvalitativno ispod prvenca ili u istoj ravni. Međutim, ovde je pretežno ista ekipa okupljena na setu uložila značajan trud da naprave nešto drugačije, pa možda i bolje. Pa trud se isplatio, jer se žanrovski '2.0'' transformisala u SF-akcioni triler, koga krase raskošna koreografija, uz obavezni CGI, ali i pažljiva dramataurška obrada krucijalnih likova u samoj priči. Baš mi se dopao, te ogromna preporuka od mene, A ako ste još fan Schwarzeneggera, razlog više da mu pružite šansu ...
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2025 u 06:08
Ne zanimaju me mišljenja kritičara, zanima me mišljenje mene samog. M3GAN prvi dio je sto puta bolji od ovoga. To je bio spoj psihološkog trilera, horora i cyber scifi-a. Ovaj drugi dio je baš prećerivanje. Totalno više nema veze sa žanrom koji se očekuje da prati, već postaje neki cyberpunk ženski Terminator, s elementima loše parodije. Baš loš u odnosu na prvi dio. Da nema prvog dijela, možda ne bi bio toliko bezvezan. Ali da je najgori film ovog žanra, taman posla. Rekao bih da je više dobar, nego loš. Međutim, poredeći ga sa prvim dijelom, Marvel. (Marvel nije kompliment kad dolazi od mene).
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2025 u 18:14
Ma u 99% primera prvi deo bude najbolji jedino eto na primer barem za mene filmovi Young Guns 1 i 2 su podjednako dobri i French Connecction mislim da je drugi deo bolji
Na vrh
Brkamika52 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 11:46
Kad se neka glupost umnožava, svaki put postaje sve gluplja i morbidnija. Tako i ovde: prvi deo je bio samo glup, drugi je glup na kvadrat, očekujemo i treći (glupost na kub, i suppose).
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 13:24
Prvi sam izbegavao, na kraju slab kakav jesam, poklekao, i nisam uspeo da ga završim. Niti volim lutke pa makar one bile i robotići, niti me više interesuju teme o sakatim, ubilačkim mašinama/veštačkoj inteligenciji koja je tobože zla i preti čovečanstvu, besmisleno mi je i dosadno, uostalom i prežvakano, stari motiv SF-a, toliko puta i toliko bolje odrađen ranije, sa tezom koja mi se nije sviđala ikada ionako.

Ovde je ta malecka good girl sada? Kao Terminator 2 sa T800? Može mu biti olakšavajuća okolnost kod mene, no komentari me ne ubeđuju ni da ga probam. 😐
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 13:41
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

niti me više interesuju teme o sakatim, ubilačkim mašinama/veštačkoj inteligenciji koja je tobože zla i preti čovečanstvu

Mislim da sam pisao o jedinici, samo idiotima u Holivudu može pasti ideja na pamet o robotu bejbisiteru kojemu nisu ugrađeni zakoni robotike ne jednom nego na milijum mjesta, toliko puta redudantno da se ne mogu zaobići, a da pri samo jednom pokušaju zaobilaženja robot ostane funkcionalan.

E sad dolazimo do onoga drugoga dijela priče, a to je galopirajuća idiokracija tamo, 40% djece im ne zna čitati.
Pa kako će ta djeca, budući gledatelji filmova, znati išta o robotima.
Neće znati ništa, pa će im se moći prodavati besmislice.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 15:08
"Grad" Clifford Simak-a je meni bolji od čitavog ciklusa o robotima Asimova 😊, a pisan je pre 70 i kusur godina, dok je moja teza da je Asimov, poznavajući našu prirodu, osmislio tj izmaštao te zakone robotike da bi zapravo zaštitio robote od ljudske ksenofobije, šovinizma, paranoičnog nepoverenja, umirivši im (nam?) strahove.

Nije čovečanstvo ono što je potrebno zaštiti od samosvesnih mašina/veštačke inteligencije, pre su sva živa bića oni koje je potrebno zaštiti od čovečanstva, onog odvratnijeg dela nas.

Ovo ostalo nije moja tema, predaleko je do te mere od svega onoga što ja vidim, ničemu ne vodi razmena misli o tome, nešto razlika je nepremostivo, dok sa fona nema šanse da izložim moju perspektivu pa je time nebitno. Znam za akademiju koja je bila ispunjena boleštinama koje se potom decenijama više ne mogu ispraviti, džaba im pismenost. Nije do nepismenosti, idiokracija je nešto sasvim pedeseto.

Ažurirao puppet_master - 30.Srpanj/Jul.2025 u 15:35
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 15:25
E. "Grad" je moj omiljeni Sf roman!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 15:31
Meni je svakako u top 10 😊

Da ne bude da je to sada ikako na adresu Asimova, ne fali njegovim idejama išta. Uostalom, tragovi Simaka se mogu osetiti upravo eto i kod Asimova, The Bicentennial Man recimo, samo je to Asimov pisao mnogo posle Simaka.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 23:45
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

dok je moja teza da je Asimov, poznavajući našu prirodu, osmislio tj izmaštao te zakone robotike
I zato što je to napisao Asimov, a ne Trump ili Musk, trebalo bi raditi filmove isključivo za idiokraciju?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 00:03
Ma danas idiokracija ne gleda filmove 😂 oni pišu memorandume, deru se sa govornica, pozivaju se i vode bljuvotinama, manipulišu čime stignu, nemaju ovi filmovi dodirnih tačaka sa tako čime, dok pa oni gledatelji koji puše ovakve priče, se prosto zabavljaju, nisu nekakvi idioti. Sigurno ne zbog toga jer eto gledaju ovako nešto. Šta sam ja sve gledao i voleo, kukala mi majka, pa nisam ikakav idiot. Ne zbog toga tj 😂

Šta ste odlepili po forumu više sa tim histerijama o tome kao su ovi-oni glupi jer snimaju-gledaju ovo ili ono, kakva su to merila inteligencije, odakle ekspertiza, kako su to uopšte postale teme. Gomila lutanja. Šta ti je to uopšte pa potrebno.

Ažurirao puppet_master - 21.Srpanj/Jul.2025 u 00:10
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 02:28
Kako su postale teme, tako što smo nekad između bezbroj dobrih holivudskih naslova birali koji je bolji, a koji najbolji. Danas, na žalost biramo koji je najmanje grozan, jer dobrih skoro više i nema.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 02:59
True, dok stoji i da su gledatelji oni koji zapravo vode filmsku industriju a ne studiji, korporacije, režiseri, scenaristi, mada se i vreme malo izmenilo, igra je drugačija, pravila, duga priča, nije više sve u poseti bioskopima, sve ih je manje, niti se ovi vade više na vhs, dvd ni bluray izdanjima, snima se više šarenih, bučnih filmova da bi makar čime namamili klince u sale, snima se i tona površnijih za streaming servise. Odužio se jaloviji period, ciklično je uvek bilo, nikako da se uskladi to nekako. Samo mislim da je greška da upiremo prst jedni u druge, ne mislim da je problem u idiotima.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2025 u 20:08
Film je na temu Terminatora 2, ali dosadan. Mogao je da bude kraci jedno sat vremena. ;)  Ocena 3.
Na vrh
Zagrivuk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zagrivuk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 07:47
Nakon prvog dela drugi je blamaza, ni prvi nije nesto ali ovo je katastofa. 1/10
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 10:00
Grad ,jel to bese ono sa psima da pojednostavim. Strasna knjiga. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 10:07
Jeste
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 10:30
Prvi deo je mnogo bolji......
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,414 sekundi.