Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brick (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brick (2025)

Brick

Brick (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Cigla

Godina:

2025

Žanr:

drama, misterij, znanstvena fantastika

Trajanje:

99 min

Režija:

Philip Koch

Scenarij:

Philip Koch

Glavne uloge:

Alexander Beyer
  >  Friedman
Matthias Schweighöfer
  >  Tim
Axel Werner
  >  Oswalt
Frederick Lau
  >  Marvin
Sira-Anna Faal
  >  Lea
Ruby O. Fee
  >  Olivia
Murathan Muslu
  >  Yuri
Salber Lee Williams
  >  Ana
Josef Berousek
  >  Anton

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BianconeriDiBelgrado View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BianconeriDiBelgrado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brick (2025)
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2025 u 15:53
Nije sranje, a nije ni WOW, neka zlatna sredina po meni! Zanimljiv je i može se odgledati.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2025 u 16:55
video sam ovaj trejler pre ne znan tacno koliko dugo i da li je bio IMDb ili YouTube zaista se ne secam a vise i nije bitno. Vazno je to da mislim da ce film moci da se odgleda i da cu ga svakako staviti na moj spisak za gledanje.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2025 u 10:19
Ništa novo osim prepreke . Meni je ovo prosečno, mislim da su mogli bolje da osmisle, mada uvek zaintrigira šta je po sredi.

Alegorija očigledna, muva me podseti na dva ostvarenja, kraj isto na jedan film, a pred sam kraj film od pre dve godine, ali i druga ostvarenja su provejavala, kao što i navode neke i u filmu. 

Nešto mi se ni neki likovi nisu svideli, dalje kad uvedu  komšije ispod pa pucaju na emocije. I pred kraj one nepotrebne scene, smešno. Ima i pre toga nekih čudnih načina ponašanja ali dobro.

Mada sniman na jednom mestu, stan, nekoliko stanova, zarobljenost, i sve što prati zaintrigira. 

Može da bude nastavak, a i ne mora.  Dve stvari nisu objašnjene.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2025 u 15:20
Onako nije lose ,mada sam kraj je nelogican ali dobro zanimljivo je 
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2025 u 07:59
Što se mene tiče, brutalan film
Na vrh
Banec23 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Banec23 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2025 u 19:57
Dosadno Cube drndanje. Odavno viđeno....
Na vrh
skyspy111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skyspy111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 19:35
Ukratko , smece od filma ,bolje gledaj nesto drugo .
Na vrh
papryka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papryka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2025 u 11:35
lošeeeeee,, jako jako loše
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2025 u 21:23
bez veze
Na vrh
HiDe View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HiDe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2026 u 22:15
Veza hamburškog para Tima i Olivije će se uskoro završiti. Jednog jutra, Oliviji je dosta: pakuje kofere i želi da napusti zajednički stan. Međutim, kada otvori vrata, stoji ispred misterioznog zida napravljenog od čudnog materijala. Očigledno, ne samo da su vrata preko noći bila zazidana čudnim ciglama, već i svi prozori. Kratko izviđanje pokazuje da mreža mobilne telefonije takođe više ne radi i bušilica ne probija rupu u zidu. Probijanje zida do susednog stana bi im barem dalo način da komuniciraju sa Marvinom i Anom, koji dele istu sudbinu. Zajedno traže izlaz iz ove misteriozne zamke, ali postaje sve opasnije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.