Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Goonies (1985)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Goonies (1985)

The Goonies

The Goonies (1985)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Goonies

Godina:

1985

Žanr:

obiteljski, komedija, avantura

Trajanje:

114 min

Režija:

Richard Donner

Scenarij:

Steven Spielberg
, Chris Columbus

Glavne uloge:

Sean Astin
  >  Mikey
Corey Feldman
  >  Mouth
Martha Plimpton
  >  Stef
Josh Brolin
  >  Brand
Robert Davi
  >  Jake
Joe Pantoliano
  >  Francis
Anne Ramsey
  >  Mama Fratelli
Jeff Cohen
  >  Chunk
Kerri Green
  >  Andy
Curt Hanson
  >  Mr. Perkins
John Matuszak
  >  Sloth
Lupe Ontiveros
  >  Rosalita
Ke Huy Quan
  >  Data
Mary Ellen Trainor
  >  Mrs. Walsh
Keith Walker
  >  Mr. Walsh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Goonies (1985)
    Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2025 u 13:38
za mene, jedan od najboljih avanturističkih recimo dječjih filmova svih vremena. sve je tu odlično. bez obzira tko je režiser, spielberg je tu pokazao kako se radi casting za likove (po meni je to oduvijek njegov najjači adut, mada su mu i ostale kvaltete na visokom nivou). gledo ga već tolko puta da mi izlazi na uši.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2025 u 14:14
Vrhunski
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 10:33
Mlaćenje prazne slame....
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 15:43
Prava avantura iz mladalačkih dana! Čista nostalgija. Sa zadovoljstvom sam je gledao i reprizirao, ali danas je po prvi put otkrivati sigurno nije to. Mnogo toga se u međuvremenu izmenilo i u svetu i u kinematografiji.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 18:44
Ah, sukob generacija
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 22:56
The Goonies sam gledao makar 5 puta samo u bioskopu tada 😂 ovih dana su proslavili 40 godina od premijere, leti vreme.

Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 08:39
Alf je bio super.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 10:11
+1! Naravno, danas je i tematika i način prezentacije vrlo demode, ali tada se baš uživalo i uz Alfa
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 21:45
Koliko ja makar kapiram, što priznajem nije mnogo 😂😂, ta nije ni bila priča da ljudi ovde silno gledaju Goonies ovih dana. Nego da smo ga voleli. Za ponešto iz detinjstva budem raspoložen da pogledam, ponešto i ne baš, da ne rizikujem da moj sada mračniji um od onog nekadašnjeg malo puppetovskog sada počne da se mršti na ovo ili ono, nekada se prosto razočaram.

Gooniesi su suviše pa nevini filmić, ne bih ga ponavljao sada, hajde tek sigurno onda kada budem imao klince pa eto zajedno. Nema greha ni ukoliko neko želi i može sa Gunisima da se vrati u detinjstvo. Naravno da priča nije kakva egzistencionalna drama za sva vremena, kako to ljudi vole reći, šta god pa bila "sva vremena" , koliko ih to ima, bog te maz'o?
Elem, da jeste, onda ne bi ni značio toliko u detinjstvu 🤣🤣
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 22:38
Oko politike mi ne pada na pamet, dosta i dnevne priče, i meni oko Univerziteta i svega , upisni rokovi , nastava i svašta nešto, pričam svaki dan. 

E sad forum, trolovanje ok, već sam i navikao u početku mi je smetalo, brate mili malo se i piše kao što se sećam da je puppet govorio pa uvideo,  još na to hajde i zajebancija , ali treba napisati i nešto korisno, smisleno, jeste da odstupamo od tema, da nas povuče, nekad i emocije, pa periodi pa povežemo sa filmovima, knjigama, muzikom.  Gledali smo nešto kao mladi, nešto nas veže za te periode, bioskopi, video klubovi, reprizirali, tada nam bilo fino. 

Meni ovde jedino šta smeta hajde i kad se otvori tema, ok i ono kažem ne sviđa mi se film, loš, sranje, hajde i bilo je oko nekih tema, i to smo smanjili ne pominjemo više, woke i drugo, ali nakon toga pisanje, ponavljanje nekih stvari sto puta , zvocanje , zatim  to ja za ove , za one, kvalifikacija i to mi je bez veze, glupo i neprimereno,  samo rasplamsa  , omalovažavanje, psovanje, ,  oni emotikoni. Čemu.  Ok duhovito, zajebancija i treba znati  i ima neku granicu, a onda lepo i prokomentarišeš neki film, seriju. 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 22:56
Na sasvim drugu vrstu poželjnog spama ja mislim ionako od sveg ovog cirkusa.
Džabe svega onda kada prestanemo biti kakva-takva zajednica, šta vredi autistična priča o filmovima. Mene često uguši a premalo ju je bilo ionako.
Ruku na srce ladno se popravlja, pišu ljudu evo i u sred leta, što pamtim kao najtiši period.

Neki oblik, neka i simulacija druženja je valjda na prvom mestu. U tom smislu je sjajno biti spontan i pustiti da nas priča odvede kojekuda. Iz mojeg dakle ugla makar. Tako je oduvek i bilo. Dok onda kada i ne liči odveć na druženje, meh, šta tek onda ma koja tema znači. 🫤 Filmska, spam, stavovi, kukci-palci. 🫤
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 09:15
Što se tiče filma, budi nostalgiju na neka lepša, bezbrižna vremena.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2025 u 12:01
Ne volim ovaj film, nije mi se dopao, ne želim ga ponovo gledati, ne mrzim ljude koji vole ovaj film, i dalje mislim da je mlaćenje prazne slame.
Može ovako?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.