Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dexter: Resurrection (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dexter: Resurrection (2025)

Dexter: Resurrection

Dexter: Resurrection (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Dexter: Uskrsnuće

Godina:

2025

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

50 min

Glavne uloge:

Uma Thurman
  >  Charley
John Lithgow
  >  Arthur Mitchell
James Remar
  >  Harry Morgan
Peter Dinklage
  >  Leon Prater
Michael C. Hall
  >  Dexter Morgan
Sharon Hope
  >  Prudence Kamara
Marc Menchaca
  >  Red
Ntare Guma Mbaho Mwine
  >  Blessing Kamara
Eric Stonestreet
  >  Al
David Zayas
  >  Det. Angel Batista
JillMarie Lawrence
  >  Constance
Dominic Fumusa
  >  Melvin Oliva
Krysten Ritter
  >  Mia Lapierre
Liam Delgado
  >  Dante Rivera
Emilia Suárez
  >  Elsa Rivera

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dexter: Resurrection (2025)
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 13:15
Gledao netko??? Kakvi su utisci?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 13:45
U mom slučaju svakako čekam da budu dostupne sve epizode, bzvz mi je da gledam prvu, zaboraviću koješta dok se serija privede kraju 😂, lepše mi je odjednom sve pogledati. 😌

Šta bi ti pa govorio ičiji utisak samog otvaranja sezone, malo ti je epizoda-dve da bi se imala konkretnija slika, ko zna kuda će sve ići zaplet.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 14:30
Nisam ljubitelj serije Dexter, gledao sam par sezona i stao, 
mada mislim da je došlo vreme da Michael C. Hall dobije Emi i Zlatni globus, odavno je on to zaslužio 
ali ranije nije imao nikakve šanse da osvoji jer je Bryan Cranston (Breaking Bad) bio nepobediv.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 14:59
To ispada da nema nešto od tih nagrada ni za Six Feet Under? 😯
Weird. Mada nije time manje cenjen glumac, samo se bangavo sve poređalo.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2025 u 13:46
Nisam ni znao da ima ovo. Ja taman krenuo da hvalim ,misleci na onu kad je bio mlad kad vidim ovo nije to.
Na vrh
Agent47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Agent47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2025 u 22:26
Brutalno! Jedva cekam nove epizode.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 13:08
Ja ne znam da li sam previse pristrasan ali meni je ovo opet odlicno. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 20:52
Pa ja ti verujem, no šta vredi kada mi je suviše daleko tamo septembar kada će biti finale, Dexter mi je skroz za bindžovanje, zavidim vama koji možete da gledate serije tako isprekidano par meseci.

Razmazili su nas time što ponešto od serija izađe kompletirano u jednom danu, mada meni stvarno leži to kada odgledam za manje-više jednu noć sve.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2025 u 08:27
Ma sve si u pravu ali hteo da cekam i to i Foundation cele sezone ali jbga ne mogu da izdrzim
Na vrh
peksijan View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj peksijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 13:29
Pokusao sam da gledam originalnu seriju bas odavno, pogledao prvih par epizoda i stao. Moze li neko da mi napise da li se ova nova serija moze gledati bez predznanja, odnosno bez gledanja one prve serije? Ujedno bih zamolio, ako ima neka dobra dusa, da mi privatnom porukom pusti u samo par recenica, ako ima bas nesto sto bih morao da znam pre gledanja ovoga. Unaped hvala.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 13:58
Mora prvo da se odgleda Dexter, pa Dexter:New Blood, pa ova, da bi se ukapirao tok radnje i fabule.

Na vrh
peksijan View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj peksijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 14:54
Onda nista , trebalo bi mi par meseci da pogledam sve to. Hvala, svakako.
Na vrh
Cobra1978 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cobra1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 00:21
Odlična
Na vrh
nikola-bogdan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola-bogdan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 07:14
Meni isto lijepše u komadu gledati.al ne mogu izdržati,pa gledam epizodu po epizodu,u tjedan dana ne zaboravim baš puno.Najgore kad se čeka sljedeća sezona serije pa se zaboravi radnja predhodne sezone
Na vrh
Zagrivuk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zagrivuk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2025 u 12:58
VRH! Odlicna! Nadam se da nije mini serija, nego da ce ici dalje. Ali sam se zeznuo u dva dana sam pogledao osam epizoda ko ce da ceka jos zadnje dve, trebao sam u komadu da pogledam, nisam se nadao da ce da bude toliko dobra Smile
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2025 u 13:38
Trenutno gledam Dexter: Original Sin da bi "spreman" dočekao Resurrection. Jedva čekam, uz osećaj da je stara omiljena serija ponovo oživela u mom sećanju baš onakva, kakva je bila. Adiktivna i beskrajno zabavna. Smile
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2025 u 19:59
Originalno postovano od strane peksijan peksijan piše:

Pokusao sam da gledam originalnu seriju bas odavno, pogledao prvih par epizoda i stao. Moze li neko da mi napise da li se ova nova serija moze gledati bez predznanja, odnosno bez gledanja one prve serije? Ujedno bih zamolio, ako ima neka dobra dusa, da mi privatnom porukom pusti u samo par recenica, ako ima bas nesto sto bih morao da znam pre gledanja ovoga. Unaped hvala.

Dexter: Original sin kao i Dexter: Resurrection se oba zapravo nadovezuju na Dexter: New Blood. U prvom slučaju, teško ranjenog Dekstera odvoze u bolnicu gde mu se u glavi premotava život od njegovih mladićkih dana kao stažiste u policiji Majamija (neka vrsta prequel-a, gde su detaljno objašnjeni neki događaji iz prošlosti), dok je Resurrection direktni nastavak New Blood-a, i takođe počinje njegovim transportom u bolnicu.

Sećam se da je prva sezona Dekstera imala nešto sporije otvaranje, pa pretpostavljam da je to razlog zašto si odustao (mislim da si pogrešio). Od trenutka, kad se radnja zakuvala, nisam mogao da dočekam sledeće epizode. Često kritikujem drugare zbog odustajanja od gledanja nekih serija, zato što očekuju da iste odmah krenu sa nekakvim praskom i uzbuđenjem. Jednostavno, nema se strpljenja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.