Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vi narucite, mi skidamo!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vi narucite, mi skidamo!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
noctis View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noctis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vi narucite, mi skidamo!
    Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 03:48
Ako hocete neki film, ili seriju, samo recite sto zelite, i u najkracem roku cemo vam skinuti, i poslati! Saljemo i u druge zemlje!

1 CD - 6 kn
1 DVD - 12 kn

mail: jozagaso@hotmail.com
Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 18:17

zanimljivo...

dead like me,scrubs,will&grace,apprentice,nasa mala klinika,bitange i princeze,acorrding to jim,justice for all

sve su serije, ako mozes skinuti  u dvd formatu ili divx svejedno je(barem meni) na koliko god stane dvd nema problema kupicu

Na vrh
noctis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noctis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 23:56
Will i grace se nadje pokoja epizoda
dead like me i scrubs ima sve,
apprentice druga i treca sezona( ak je to ono swa marthom stewart)
ostalo nema nista
Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 08:59

apprentice je ona serija sa donald trump-om,ono on nudi posao ko ostane zadnji,a sto se tice ostali serija ja bi uzeo sve (samo kako) ja sam u bih.

Na vrh
jack_r View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 12:13
Cekaj prov dok se skine.
To je lagano. Ja ti posaljem sa busom, kazem koji je i kada stize, i ti ga docekas i od vozaca uzmes dvd-e
Na vrh
Dr.Crocitizen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr.Crocitizen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 11:26

Previše dobro da bi bilo istinuto!!!

Moram priznati,snašao si se.Jak naslov teme da bi pridobio gledanje svog posta...A od filmova ništa imaš one ako ti neko slučajno pogodi film iz tvoje ajmo reć neke filmoteke koju imaš pretpostavljam iz zadnjih 3-4 god.kad je masovno počelo xvid downloada sa različitih p2p programa i slično.....Možeš i skinut film sa nekih preplatničkih stranica ali sumnjam da imaju Cro titl a da sam prevodiš ne virujem,jer vidim filmovi su ti po 12 kn.dvd neisplativo ustvari ubitačno bolesno na svoju štetu ako ih prevodiš pa sam ubacuješ titlove....

danas film u vašem domu sutra u kinu
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 21:26
Trebam seriju OZ,na koliko je dvd-a?
Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 21:45

Originalno postovano od strane boni boni piše:

Trebam seriju OZ,na koliko je dvd-a?

imam je ja dvd rip  6 sezona 5 dvd,ako imas nesto za trade posalji spisak

ako neko ima seriju las vegas rado bi se mijenjao ili kupio

Na vrh
lemon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lemon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 18:06
Da nema neko seriju Homicide -life on the street???
Na vrh
aet_4_12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aet_4_12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 23:55
Jel imas "Zvonili ste milorde", "Smallville", "Gilmoreice" i naravno gore spomenutu "Homicide-LOTS"
Na vrh
aet_4_12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aet_4_12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2005 u 23:57
I da trazim svugdje francuski film sa Sophie Marceau iz 80-ih "La Boum 1 i 2" (Tulum), ali nemogu ga nigdje naci. Ako mozes naci PLIZ javiiii!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2005 u 13:58

Bok svima,novi sam na forumu i želio bih znati jel bih mogao naručit nekoliko dvd-a?

Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2005 u 22:41
jel ima tko serije twilight zone ili dead zone!! ili mi noctis može skinuti ako još skida!!!
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
aet_4_12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aet_4_12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2005 u 00:51
Ako netko ima "Zvonili ste Milorde" nek javi.
Na vrh
SteveO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SteveO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2005 u 15:02

Jel ima tko mozda Wildboyz, Jackass ili Viva La Bam??

Ažurirao SteveO
Yeah dude!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 22:43

a koliko je to 12 kuna u din ili eurima?

Na vrh
_toorico_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj _toorico_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 23:57
140 dinara
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2005 u 00:04

hvala :)

Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 14:20
Ova ekipa je njjača,da samo naručite mi skidamo.To ti je stari pišanje u vjetar.Imaju neku kakvu takvu kolekciju (divx pretvornih u dvd) i ako pogodiš za film eto imamo samo za vas!?! Kad ono,sory,gužva i tako tako dalje...prodavači magle.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.