Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD FILMOVI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD FILMOVI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
miki2010 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miki2010 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD FILMOVI
    Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2005 u 00:58

TREBAJU MI FILMOVI JESUS OF NAZARETH, SMOKY AND THE BANDIT, THE MAN WWHO SHOT LIBERTY VALANCE I SPAWN  DVD-COPIJE. DALJE SE MOZEMO DOGOVORITI DALI CE TO BITI KUPOVINA ILI RAZMENA. U SVAKOM SLUCAJU SVAKO KO IMA NESTO OD TIH FILMOVA MOLIM U NAPRED DA MI POSALJE EMAIL NA ADRESU ddcom_2000@yahoo.com HVALA U NAPRED.

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2005 u 15:09
neki filmovi ti upće nisu izašli sa projevodom ja imam THE MAN WWHO SHOT LIBERTY VALANCE a ostali mislim da nisu izašli
Na vrh
miki2010 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miki2010 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2005 u 19:23
KAKO BI MOGAO DOBITI FILM (RAZMENOM ILI KUPOVINOM) OBAVESTI ME ZA CENU I O NACINU PLACANJA
Na vrh
TORSTEN View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TORSTEN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 17:03
treba mi film devet ipo tjedana prvi dio
Na vrh
Vurdlak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vurdlak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 07:43
imam ja libert wallaca

http://www.freewebs.com/vurdlak
Na vrh
ljubiteljFilma View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ljubiteljFilma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 15:56
Ja imam JESUS OF NAZARETH pa ako si iz Beograda moze razmena.

Ažurirao ljubiteljFilma
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.