Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - web o izdanjima filma video, saund..
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

web o izdanjima filma video, saund..

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: web o izdanjima filma video, saund..
    Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 13:31

evo nasao sam stranicu, na kojoj ima sva izdanja filmova i netko je iz svakog izdanja uslikao film da se vidi kava je kopija  

jebenica Doom.PROPER.TC.XviD-PuRE - Doom.TC.XviD-ASTEROiDS - Doom.TC.SVCD-PRODiGY - Doom.2005.TS.NFO-FIX.XViD-MiSFiTS - Doom.TS.SVCD-ORC - Doom.CAM-HYdRO 

ovo su izdanj koja su izasla za doom!!!

a ovo novi filmovi Saw II *PROPER* *SVCD* ,

CAM The Weatherman
,
DVD SCR Rebound *SVCD
,
TELECINE The Legend of Zorro *SVCD*
,
TELECINE Into The Blue *SVCD*
,
TELESYNC Two For The Money *PROPER* *SVCD*
,

TELESYNC Oliver Twist *SVCD*
   itd.    pogledaj    http://www.vcdquality.com/index.php 

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 13:53
hebali te kino-rip divxi, bolje cekaj dvd pa gledaj sa uzitkom a ne da ti stalno glave ljudi prolaze po ekranu

oces li umrijeti ako film ne pogledas odmah nego za 2-3 mjeseca

PS: dvd screeneri su OK
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 13:57

necu al sam sve pogledao

pa nemam kaj drugo

:)))

speedy  9.11.   lost??

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 13:58
ovo je glavna stranica http://www.vcdquality.com/index.php 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 13:59
onda gledaj serije  vjeruj mi, ima ih mnogo, mozes cijeli zivot gledati 

9.11 lost = NE!!! naci ce se netko drugi
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:04

opcenito za serije je prevedeno par sezona, jebiga,

neneen   ti si zaduzen za lost  daj nemoj kenjat,   tvoji su prijevodi najbolji!!!

i hocemo tvoje prijevode

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:07
ne mogu reci da su moji prijevodi najbolji, mozda oni koji su hrt-rip  to je sigurno

a lost necu prevoditi jer ne mogu "provariti" niti jednu sekundu toga proljeva od druge sezone. necu vise ni gledati a kamoli prevoditi
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:11
a malo su ga razvodnili al brijem da ce se popravit jos malo
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:17
ne vjerujem
kako su krenuli tako ce i nastaviti, tako je sa svakom serijom
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:20
a doblo onda ak tak kazes!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:23

ma ja ti sve znam
sanjao sam da ce lana biti nominirana i da ce ispasti, samo gledaj u petak novi nostradamus
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 14:30
nema sanse da propustim
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 15:23
kako mi ta žena ide na ku**c
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 21:33

ima li tko    titl za 7 i 8 epku takena

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.