Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Doom subtitle
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Doom subtitle

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bozanislija View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bozanislija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Doom subtitle
    Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 09:12
Da li neko ima titl za film doom koji je izasao ovih dana?

Ažurirao bozanislija
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 14:40
nema još i slika je u k...u
Na vrh
bozanislija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bozanislija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 16:13
evo ja upravo zavrsavam skidanje sa neta, pa cu da vidim kakav je, nadam se da nisi u pravu jer sam utorsio pola dana na download
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 16:15
ja sam skinuo TS.Xvid,ovaj kao dosad najvolji al mi ga neće otvorit nit s jednim playerom jer javlja error čim označim file(tako mi je bilo i sa fantastic4) al što je smiješno je to što ga hoće sa divxtodvd napravit u dvd
s čim ga vi gledate??
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 16:23

ja sam ga poceo skidat i isao sam pogledat kakva je kopija   i u ku... je  u mraku se nista ne vidi a brijem da je film u vecini u mraku

cekat cu bolje izdanje barem   TC

misfits-doomtsxvid.avi  ovo se moze skinut na DC++  http://www.dcmagnet.com/  tu imas kaj je novo raspolozeno za skidat

jebena je stranica   sam ti treba DC++

Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 09:47

imam na raspolaganju za skinuti ove dvije verzije:

Doom.TC.XviD-ASTEROiDS

Doom.2005.TS.XViD-MiSFiTS i za ovu (misfits) znam da je loša. jeli neko ima ovu -ASTEROIDS odnosno znate li dali se isplati trošiti vrijeme na nju?

Ažurirao sunshine_b
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 09:58

Doom.TC.XviD-ASTEROiDS    to de isplati skidat

gdje si to nasla????  ija bi i ja bi

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 10:00

nasao sam zakon, kad malo skinem pogledat cu pa vam javim

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 14:16
ma imam prijatelja koji za takve stvari zlata vrijedi. non stop je online plus sve sto se pojavi novo a dobro-on ima prvi. od njega sam i skinula threshold samo što nisam znala da je super serija pa mi sada fale prve četiri epizode
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 14:20
imas prijevode za treshold
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 14:31

ja sam ti za to malo lijena jer mi ne smeta gledati bez titla

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 10:33

Doom TC    losa slika  

Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 10:34

Ocu i ja prevod za Doom, a inace TC.ASTEROIDS je odlican snimak, mada sam vidjao mnogo bolje TC verzije drugih filmova.

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 10:40

BTW, sad videh da se pojavila jos bolja verzija:

Doom.PROPER.TC.XviD-PuRE

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
jugato View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jugato Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 13:07
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

Doom TC    losa slika  

Doom TC je veoma loša slika pogotovo što se veči dio filma događa u tami

The best beer - Laško pivo
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 13:22

evo nasao sam stranicu, na kojoj ima sva izdanja filmova i netko je iz svakog izdanja uslikao film da se vidi kava je kopija  

jebenica Doom.PROPER.TC.XviD-PuRE - Doom.TC.XviD-ASTEROiDS - Doom.TC.SVCD-PRODiGY - Doom.2005.TS.NFO-FIX.XViD-MiSFiTS - Doom.TS.SVCD-ORC - Doom.CAM-HYdRO 

ovo su izdanj koja su izasla za doom!!!

a ovo novi filmovi Saw II *PROPER* *SVCD* ,

CAM The Weatherman
,
DVD SCR Rebound *SVCD
,
TELECINE The Legend of Zorro *SVCD*
,
TELECINE Into The Blue *SVCD*
,
TELESYNC Two For The Money *PROPER* *SVCD*
,

TELESYNC Oliver Twist *SVCD*
   itd.    pogledaj    http://www.vcdquality.com/index.php 

Na vrh
djaxx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djaxx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 18:36

film je taman, bez obzira na izdanje, ne brine me to vec titl.

ima li netko barem na engleskom da si ga sam prevedem

if you build it he will come
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 19:30
imam poljski ak hoes??
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,168 sekundi.