Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dbz-gt jeftiniji
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dbz-gt jeftiniji

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
blue View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blue Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: dbz-gt jeftiniji
    Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2005 u 01:42
dobio sam par mailova na kojima se ljudi zale da je cijena od 650 kn previsoka.
posto mislim da vise ne prodajem dbz-gt kolekciju za pare nego cisto da pokazem svim ljudima koliko su bdz i gt epizode vrhunska remek djela akire.
cijenu kolekcije od 600 kn +postarina (ako niste u puli) umanjujem na 500 kn +postarina(racunajuci da me cedei verbatim dodu 110 kn)
mislim da je sada cijena sasvim prihvatljiva jer svi ljudi koji su kupili kolekciju po staroj cijeni kada su vidili sta je na njoj nisu zalili pare.
svaku kunu koju dobim ulozim u drugi anime tako da uskoro cu izdati moju listu koja se sastoji od vise manga/animea (cca 100 dvd-a).

ako nekoga zanima dbz-gt po novoj cijeni neka me maila na

ili na mob

0918848219        &n bsp;

best regards
Na vrh
blue View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blue Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2005 u 13:11
vec imam 7 naruđba u 1 dan -.-

sta toliko nekome znaci 100 kn ?

best regards
Na vrh
blue View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blue Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 20:40
PC
Dragonball Z
dodano na koleckciju bid for power 1.2 (q3 mod)

GBA
Dragon Ball Z - Collectible Card Game
Dragon Ball Z - The Legacy of Goku II Inte...
Dragon Ball Z - The Legacy of Goku II
Dragon Ball Z - Taiketsu
Dragon Ball Z - Supersonic Warriors
Dragon Ball Z - Buu's Fury
Dragon Ball GT Volume 1 - Gameboy Advance ...
Dragon Ball - Advance Adventure

i jos neke za snes

dodano je i 250 gif-ova

Ažurirao blue
best regards
Na vrh
Afroman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Afroman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2005 u 15:44

VIdji ja sam iz crne gore i vjeruj mi da sam ludak za dragon ballom

volio bi da mi prodas ako mozes ikako dbz naravno ako ga imas citavog a ja cu da ti dam db gt nije neki narociti kvalitet ali su japanski glasovi pa su te epizode na velikoj cijeni a ja cu da ti ih dam samo mi prodaj dbz molim te moj mobilni ti je:+38167670130

Na vrh
Rubi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rubi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2005 u 21:02
OMG...Pa ne bih ja NIKADA dala ni 50 kn za prepržene cd-e dvd-e, kaj u njima ima zlata ili??
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2005 u 22:07
Stvar je tome da je to jako rijetko u Hrvatskoj i to još uncensored jap verzija. Ak imaš adsl najveću brzinu i flatrate tada ti nije problem to skinut, skineš sve od dragonball-a (db,dbz,dbgt) za mjesec dana, to je oko 80gb....
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2005 u 21:12

80gb hehe stari ..

s torrenta ne ide tako brzo, trebalo bi vishe ..

ali da, DBZ je car...

ali naruto ga nasljedjuje ....

;)

i love anime !
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2005 u 22:22
To jest ako imaš njaveću brzinu neta........imaš pravo....Naruto nasljeđuje DBZ iako je još bolji!
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2005 u 01:09
al opet....meni je DBZ jedan od naj animea....al tolko nabit cijenu?

Imam uncut japansku verziju DBZ-a na 15 dvd-a i ne pada mi na pamet nabit toliku cijenu. Ja dvd-e inaće prodajem po 15-20 kn,a za 600 kupiš oko 3 original dvd-a DBZ-a u MoreComiscu...like,to hell with you.
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2005 u 02:19
Jeste al ta 3 orig dvda ima ukupno samo 9 epizoda a ovak dobiš sve epizode...........
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2005 u 14:20
a da...ajd ok,to je true...a s tim da je cijena prenabijena?

Mislim 500 kn je full puno za mene.

Al to njegovo da oče dokazat da su remek djela i ta sranja pa spusti cijenu.
Rađe ko treba dbz nek mi se javi,da 15 dvd-a i spržim mu sve epizode

I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
sheep1501 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sheep1501 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 20:57

e moj blue ti si puka skroz!!!

na dva dvd-a dan  sve epizode dbz-a besplatno, a moze i zamjena za neku igru ili dbgt

stas sada 500kn kenjat za jebene anime

javite mi se na mail sheep1501@yahoo.com

p.s. iz splita san

Na vrh
sheep1501 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sheep1501 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 21:02

e i još nešto šta vas boli k. da bude na japanskom??? ja san ih gleda jel mi je to gušt a ne da gledan di cu zaradit

pa bolji su na engleskom jer neki k. i razumin o bože...

Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 21:53
dbz dva dvd-a je sranje slika je ultra mala i kvaliteta je ko drek a te su epizode u rm. formatu

za tvoju informaciju kvaliteta zarađuje....
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 23:43
al opet nabit cijenu...a uzmeš da dvd kupi za par kuna jedan.....
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 07:52
Neprofitna cijena je tad 100kn za sve (1 dvd 3kn)....
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 18:30
eh,a da dvd kupuje po 2 kn? Kao i večina lkjudi......giga master ^^

Mislim da je pretjerano pretjerano....
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 19:36
ak se računa kvaliteta onda je dvd 3 kn
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 23:15
ok,onda ajmo priječ na normalnsot ljudi koji to ekšli kupuju...on veli kaj...7 narudžbi...di vam je pamet?
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2005 u 02:48
valjda je proveo veliku reklamaciju po cijelom netu...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.