Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Doom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Doom

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Doom
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 11:20
Jel moguce da je vec izaso ovaj film? Lega mi je skinio sa neta pa cu danas dobiti pa me zanima jel moguce da je vec izaso
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 12:01

Je izašao je.

Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 12:34
Izasao je... nazalost film ni priblizno ne prati radnju igre 
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 12:44
to je nesto novo....
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 13:05
Meni lega kaže da je isto sve po igri danas ce mi ga dati pa cu viditi
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 13:17
I ja sam čuo da je kao u igri...
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 14:01
Originalno postovano od strane Zombie Zombie piše:

To nisi upravu,ja sam skino 2 trailer i sve je kao u igri cak i kretanje je kao u igri (fps),imate osecaj da igrate igru i ono cudoviste je kao iz doom 3.Original Igra!
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 14:58
ima ko titlove?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 15:01
imam ja kad dobijem danas
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 17:45
nemoj zajebavat.jel bi mogo poslat na mail il uploadat na divx-titlove?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 23:12
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Originalno postovano od strane Zombie Zombie piše:

To nisi upravu,ja sam skino 2 trailer i sve je kao u igri cak i kretanje je kao u igri (fps),imate osecaj da igrate igru i ono cudoviste je kao iz doom 3.Original Igra!

Hehe, mislio sam na pricu. A kada se spominje doom,
po defaultu se sjecam onog majstorskog prvog dijela, a ne "trice".
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 09:09
Film je vjerojatno neviđeno smeće,samo čekam da mi netko potvrdi...Kad je snimljen dobar film s bilderom u glavnoj ulozi
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 09:32
Originalno postovano od strane žile žile piše:

Kad je snimljen dobar film s bilderom u glavnoj ulozi

predator?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 11:46

<span style="color: rgb(0, 255, 255);">Film je vjerojatno neviđeno smeće,samo čekam da mi netko potvrdi...Kad je snimljen dobar film s bilderom u glavnoj ulozi</span>

Brate kako mrzim takve komentare,jebote svi znaju za terminator-a,walkig tall,rocky,itd.Ko je tu Igru?Bilderi ili neke seke perse!
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 12:12
Terminator i rocky su s polovine osamdesetih i zbog toga su kultni filmovi.I prvi rambo je bio uspješan,dok je drugi doživio totalni krah jer publika više nije bila zainteresirana za takve one-man-army filmove.Pitch black,riddickove kronike,brzi i žestoki,to su filmovi iz košarice u koju treba i doom.Sranja s bilderima da se ženske mogu uživljavat.Drugim riječima filmovi bez trunke umjetničke vrijednosti i nemožeš reć ništa protivno tom jer je njihov foršpan viđen milijardu puta i točka!

Ažurirao žile
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 12:42

Terminator i rocky su s polovine osamdesetih i zbog toga su kultni filmovi.I prvi rambo je bio uspješan,dok je drugi doživio totalni krah jer publika više nije bila zainteresirana za takve one-man-army filmove.Pitch black,riddickove kronike,brzi i žestoki,to su filmovi iz košarice u koju treba i doom.Sranja s bilderima da se ženske mogu uživljavat.Drugim riječima filmovi bez trunke umjetničke vrijednosti i nemožeš reć ništa protivno tom jer je njihov foršpan viđen milijardu puta i točka!

questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 14:37

a sta ti mislis tko bi trebao glumit glavnog lika u takvim filmovima,. Jel neki mrsavko poput onoga Orlanda Bloom-a. Film je napravljen po igri, a u igri ako se dobro sjecam glavni lik nije bas bio MRSAV
kick-ass
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 19:24
Niti jedan od vas nije uhvatio bit,a bit je bila ovo:

Drugim riječima filmovi bez trunke umjetničke vrijednosti

Bilder i tematika su uzroci koji do tog dovode.Bilo kako bilo,mislite šta hoćete.Za mene je film nedostojan troška vremena jednakog njegovom trajanju.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 23:14

<span style="color: rgb(0, 255, 255);">
Niti jedan od vas nije uhvatio bit,a bit je bila ovo:</span>

<span style="color: rgb(0, 255, 255);">Drugim riječima filmovi bez
trunke umjetničke vrijednosti</span>

<br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<span style="color: rgb(0, 255, 255);">Bilder i tematika su uzroci koji
do tog dovode.Bilo kako bilo,mislite šta hoćete.Za mene je film
nedostojan troška vremena jednakog njegovom trajanju.</span>

Brate ako se tebi gleda umetnicki film onda gledaj dirty dancing,a ne doom.Kako mozes da trazis umetnicku vrednost u ovakvom filmu gde se ubija do zore i boli te ku.. za sve!Jednostavno nemoj gledati film i to je to!Uzmes pusku i udri...boze umetnicka vrednost....

Da ne mislis da ce ga nominirati za oskara i da traze neke umetnicke vrednosti!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 23:25
hahaha
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.