Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 4x4 (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

4x4 (2019)

4x4

4x4 (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

kriminalistički, triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Mariano Cohn

Scenarij:

Mariano Cohn
, Gastón Duprat

Glavne uloge:

Fabio Alberti
  >  Policía multa
Dady Brieva
  >  Enrique
Noelia Castaño
  >  Bicipolicía
Ricardo Comes
  >  Vecino en linchamiento
Victoria Cantarelli
Ailén Mazioni
  >  Mujer oficinista
Mariano Azcurra
  >  Ladrón
Valeria Mitidieri
  >  Pareja de jóvenes
Héctor Fernández Rubio
  >  Anciano
Silvina Katz
  >  Vecina en linchamiento
Carolina Costas
  >  Policía linchamiento
Peter Lanzani
  >  Ciro
Alejandro Paker
  >  Jefe de policía
Bernardo Morico
Ariel Chavarría
  >  Empleado de seguridad All 25
Lucas Pose
  >  Ladrón

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 4x4 (2019)
    Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2022 u 23:25
Prevod je uradio bgvracar ⚡
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 16:26
Bez puno filozofije kritika drustva realizovana na jedan specifican nacin, ima slicnih, ali u ovom vidu, skoro ceo u vozilu koje se ne pomera, ne secam se da sam gledao, Kinematografski mi je dobar, moze tu da se pise (prostor, minimalizam,simbolika, metafora, gluma, rezija, ideja, nacini ponasanja, promisljanje itd) ali nema potrebe, jedino je kraj ( i malo scene koje glavni glumac vidi na ulici, ili pak razmislja, ili pak cuje od ..), malo povici iz mase, izvestavanje tj. sve sto je receno malo obeshrabrujuce , ali realisticno u potpunosti, komentarisemo svakodnevno, ponekad smo isfrustrirani, itd.  i jedan te isti zavrsetak.  U zanru,  dodao bih na prvo mesto drama.

Ažurirao AlexDeLarge - 20.Lipanj/Jun.2022 u 20:55
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 19:48
Ovaj film je neka vrsta kritike određenih pojava u argentinskom društvu, izrečena više u maniru satirične drame, nego trilera. U početku su sve simpatije na strani onog mučenog momka, koji se naizgled uvalio u nešto vrlo zlokobno, a onda preko određenih "back stories", saznajemo da mnogo toga nije kao što izgleda. I tada naše simpatije postepeno prelaze na stranu, uslovno rečeno, malog čoveka, koji živi u predgrađu argentinskih gradova, gde se stalno mora osvrtati u strahu za svoju imovinu i sopstveni život.

Ažurirao bgvracar - 21.Lipanj/Jun.2022 u 08:57
Na vrh
NORRIN RADD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NORRIN RADD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2025 u 00:01
Imam deja vu. Kao da sam skoro gledao skoro identičan film. Ah ti argentinci pokradose amere
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2025 u 01:32
Makaršta.
Ovo tu je original.
Ovaj original pokrali su brazilci, indijci, a eto i ameri (Locked).
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2025 u 09:19
 Srebrni letač se šegači. 
4x4 mi se svideo, nisam gledao američki rimejk, jedino od rimejkova me je kopkalo, a nisam pogledao Speak No Evil gde ljudi ( ne ovde na forumu)  vele da je i bolji od izvornog , isitiče se najviše gluma James McAvoy, ali se meni danski/nizozemski toliko urezao u sećanje da nisam imao potrebu da pogledam. Isti je slučaj i sa ovim argentinskim.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2025 u 13:54
Ovo sam propustio,a bas sam hteo Locked da gledam kad ono ima i ovo. Naravno Spanski original uvek ima prednost
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.