Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem
    Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 22:44
Narode primjetio sam da je blitz počeo stavljti na dvd-ove neku zaštitu koju je čak i pomoću dvd shrinka nemoguće skinuti. Od hitova se ništa ne može snimiti probao sam i ja i još nekolicina ljudi i bez uspjeha. Jel se netko susreo s ovim problemom i kako ga rješava?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 23:38
Brate ti si slabo upucen u neke stvari!Dvd shrink je za shrinkovanje i skida neku osnovnu zastitu,a dvd decrypter sve skida i cak kad na dvd-u ima oznaku cp(copy protected),tako da njega koristi,a ne shrink!
Na vrh
katalozi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj katalozi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 10:02

tako je s dvd decrypter moraš prvo prebaciti film na hard disk, onda možeš s dvd shrink radit

evo di ga možeš download

http://www.afterdawn.com/software/video_software/dvd_rippers /dvd_decrypter.cfm

Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 18:18
Hvala. Inače zadnjih godinu i po dana radim sa shrinkom, ali nisam nikad imao problema. Ove najnovije blitzeve filmove neće snimati
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 10:30

Inače nisam uspio ni sa dvd decrypterom. Zaštičen je jedan file i njega neće nikako decryptirat tako da je ista stvar bila ko i sa shrinkom. Ipak ako netko riješi taj problem kod filmova blitz distribucije neka ma javi na privat ili ovaj topic. Inače riječ je o filmu THE MASK OF ZORRO koji je tek došao na dvd. A neuspjeli pokušaji bili su još i sa filmovima:

THE CURSE OF THE RING (RING OF THE NIBELUNGS)

HITCH

XXX 2: STATE OF UNION

ARSENE LUPIN

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 23:07
ne verujem da se ne moze skinuti sa dvd decrypterom.Necu da gresim dusu ali mozda nisi dobro ni odradio!Ja sam skido zastitu sa gospodara iz nemacke koji su placeni 50 eura i imao je znak cp.Tako da taj dvd nema vecu zastitu nego gospodar.Mozda je i neka starija verzija decryptera.Jednosatvno mora da se skine.Kako znas da je zastita u pitanju?Sta pise kad ti stane kopiranje?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 23:25
A ja vam lepo kažem ANYDVD !!!!! Nema te zaštite koju ,ovaj dobronamerni mališa šćućuljen u desnom delu taskbara, neće da skine.
Evo linka:
http://www.slysoft.com/en/download.html

Plaćam piće ako ti ovo ne skine zaštitu!!!!!!!!
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 23:53

Ne znam izlistalo je brdo fajlova i čim je počeo prvi decryptirat napisao je nešto u stilu decryption error i preskočio na sljedeći. Ostalo je sve bilo u redu. Ali film se nije mogao shrinkovati niti spržiti bez tog prvog fajla jer je on dio filma. Riječ je o najnovijoj verziji dvd decryptera. Sad sam vratio film u videoteku tak da ništ. Ne znam to su počeli tek od nedavno raditi na novim discovima. Prije nije bilo toga.

Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 19:40

i ja sam probao sve ali ne ide, sony je izbacio neku novu zastitu koju ne moze skinuti ni anydvd a bogami ni dvd decrypter (korstio sam najnovije verzije i dvd dercrypter i any dvd) evo i dalje pokusavam naci nacina ali ne ide, ako je neko uspio neka javi

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2005 u 21:03
Idem iz DVD kluba da uzmem neki film sa tom zaštitom pa ću da probam ...
Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 00:22
konacno nasao sam DVDFabDecrypter, 100% decryptuje sony zastitu
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 10:15
Ček velite da DVDShrenk neče skinuti zaštitu sa DVD-a na kojem piše copy protected, ja do sada nisam imao nikakvih problema sa DVDShrinkom i DVD-ima na kojima je ta oznaka. Do sad sam sve DVD-ove samo sa Shrinkom na HDD i ni jedan problem
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 12:29
i j sam do sad radio sa shrinkom i dvd decrypterom,ali zadnje serije filmova sa sony zastitom nema sanse(ustvari probaj pa ces vidjet),jedini koji zasad moze skinut sony zastitu je dvdfab derypter. jedini dvd koji nisam jos uspio je giuseppe verdi rigoletto story(prekopiram ga na hard i mogu ga gledat ali shrinkat nema sanse), ako neko uspije nek javi
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 14:08
DVDFabDecrypter JE ODLIČAN, ALI SAM JA SKINUO SONIJA I SA ANYDVD -jem....
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 15:13
evo uspio sam i ja ukomponovat anydvd,radi savrseno mogu sve filmove sto nisam mogao prije,osim samo jednog  g. verdi  rigoloto story,njega ne mogu nikako.
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 17:45

Jel se taj dvdfabdecrypter može ukomponirat sa dvd shrinkom ili nekim drugim programom koji stisne film na disk?

Na vrh
Bono View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bono Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 18:47
Originalno postovano od strane twiggy twiggy piše:

Jel se taj dvdfabdecrypter može ukomponirat sa dvd shrinkom ili nekim drugim programom koji stisne film na disk?

Jesi li ti uopce instalirao dvdfabdecrypter? Da jesi ne bi takvo pitanje postavio.

Sto se tice Sony ARccOS zastite trenutno se nalazi na Hitchu i Layer cake R2.
Hitch zastita je rijesena u novom anydvd, ali za layer cake se mora manualno radit psl file i onda zripati. Dvdfabdecrypter ne moze ripati zastitu od layer cake-a recimo jer developeri trebaju includati psl za taj film, znaci dolazimo do toga ako zelite click and rip morat cete cekati developere da includaju "fix" za neki film. Zivio Sony.
Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 19:04
ja sam ripao layer cake i bonus dvd od layer cake sa dvdfabdecrypterom verzija 2.9.5.2,ustvari nije ga htio ripati kada ga stavim u dvd rom (uvijek stane na vts.04 vob file) ali kada sam ga stavio u przilicu prekopirao ga je bez problema
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 19:06
Hitch zastita je rijesena u novom anydvd, ali za layer cake se mora manualno radit psl file i onda zripati. Dvdfabdecrypter ne moze ripati zastitu od layer cake-a recimo jer developeri trebaju includati psl za taj film, znaci dolazimo do toga ako zelite click and rip morat cete cekati developere da includaju "fix" za neki film. Zivio Sony.

Sony se stvarno trudi.

Nego jel može malo uputa za taj AnyDVD, skinuo sa neta i kad ga pokrenem dobim prozor sa karticama DVD,CD, Drive ... mislim da je to setings i nikaj više ne mogu pokrenuti, e da trebo bi ak ima tko za verziju 5.4.4.1 crack ili nekaj da bude ok.
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 19:41
nista to je to, samo ga pokrenes i on radi u pozadini(npr. ako neki film nisi mogao ripati sa dvd decrypterom,pokreni any dvd i onda probaj taj isti dvd sa dvd decrypterom i moci ces bez problema)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.