Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vhs -> divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

vhs -> divx

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
the_playa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the_playa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: vhs -> divx
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 09:26
zdravo ljudi!!!!!
jel bi mi mogao netko objasniti kako da prebacim neki film s vhs video kazete na komp tj. na cd (divx)
sto mi sve treba (osim kompa i videa) - koji software i hardware, te postupak - kako se to sve radi
hvala
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 10:20
Trebaš imati tv karticu ili graficku sa tv in i trebas imati softwere kojim ces kad to sve spojis snimati. Ja koristim InterVideo WinDVR 3.
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 10:56
Treba da imaš ODLIČNU TV ili VIVO karticu , da bi ti snimak bio dobar, sa prosečnim hardverom snimak na kompu je blago rečeno : jadan!!! Takođe trebaće ti kabl kojim kartice povezuješ sa  Tv-om(TV) ili videom(VIVO)
Što se tiče softvera ja koristim Power Director.
Moj ti je savet da, lepo, kasetu odneseš u neku fotografsku ( ili već koju) radnju gde profesionalno rade to prebacivanje i za 400 dinara za 3 sata ( u Hrvatskoj bi to bilo ??? kuna) dobiješ kvalitet isti kao na VHS -u.
Osim u slučaju da nećeš da se igraš , pa hoćeš sam da radiš prebacivanje...
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 11:18
Ja sam prebacujem i slika je odlična ko i na vhsu i snimam odma u dvd format

Ažurirao božo
Na vrh
the_playa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the_playa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 11:28
puno hvala na savjetima!!!
imam poveliku kolekciju filmova na vhs-u, pa bi me previse kostalo da to prebacujem u nekoj videoteci (mislim da racunaju oko 30-40 kn po satu)
a imam nekih stvarno rijetkih filmova i dosta koncerata koje sam sam snimao pa bi to volio prebacit na cd ili dvd

zanima me koliko kosta tv kartica (ne mora biti najbolja, ali neka srednje klase bi bila ok)
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 11:34
ja sam svoju platio 400 kn
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 13:15
Ok. Good Luck!

Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 07:41
Mislim da ti je najbolji posao da uzmes ATI ALL-IN-WONDER graficku  karticu. Prodas lepo svoju i doplatis 40-50e (koliko bi dao i za tv kartu) i imas bolju karticu i najbolje resenje za prebacivanje videa i gledanje tv-a.
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 12:19
koliko se ja razumem u to i koliko sam radio, bolji su rezultati sa TV karticom nago sa VIVO. ( naravno ako su istih performansi) + bolji ti je TV program , ako poželiš nešto da snimaš...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.