Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POTREBNO!!! HVALA!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POTREBNO!!! HVALA!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
klaki View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POTREBNO!!! HVALA!!!
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 14:59

One missed call 2,The Marksman,Transporter 2,The upside of anger,Fever pitch (2005),The Cave,Cup of my Blood,Today you die,The best two years(2003(

Salji na kasap73@yahoo.de

Hvala!

Pozdrav iz BG

Na vrh
JOKER View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
29.11.1965.-14.3.2025. RIP

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOKER Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2005 u 00:47
Samo jos da zavrsim Cup of my blood, pa ti necu poslati nijedan.
Trazi, trazi...
< id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Vukovi zaćute kada mesec zavija.

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 13:03

Sto si faca. Turim ti ga ispod nosa. Nabavio sam ih jos taj dan.

Tipican primerak svoje vrste.

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 18:26

JOCKER zasto kenjaš bezveze uzivaj u svojim titilovima i ne daji ih nikom!!

Klaki imaš The Marksman

Fever pitch (2005), The Cave, imam ja

ak još tebaš

javi

Na vrh
JOKER View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
29.11.1965.-14.3.2025. RIP

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOKER Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 02:16
Prosjaci, fuck off.
Odjava.
< id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Vukovi zaćute kada mesec zavija.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 10:09
Imam ja one missed call 2,ali je film dvd.Tako da ne znam kako mogu da ti pomognem.Jedino ako moze da se icupa prevod iz filma.Takav je slucaj sa transporterom2.Isto je dvd ali isti problem!
Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 13:57
Mozes da ih iscupas sa subrip programom. Velik je oko 200kb i zavrsices posao za nekih 10 minuta. Samo moras da otkucas prvi put svako slovo na koje naidje program. Kada jednom ubacis sva slova u bazu zavrsices posao za nekih 5 minuta. Meni je prvi put trebalo 15 minuta da iyvucem ceo titl iz Rrrrrrr filma. Poz
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 20:55
Ajde pokusacu pa cu da javim!
Na vrh
Swatt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Swatt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 22:16
Može i meni The marksman?

mvinkov@inet.hr
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 22:52
ima li netko za into the blue i flightplan? hvala
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2005 u 00:21

e kakva ti je slika flightplan i Inti the blue

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2005 u 02:06
Into the blue, snimak iz bioskopa...  
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2005 u 09:53
imam za into the blue verziju TS.Xvid-CRDS i ono ok je koliko može bit ali sad skidam neku drugu(koja je navodno bolja) isto je TS al je na vcd-u.
a flightplan imam na svcd-u i slika ti je dosta dobra.
ma trebaju mi titlovi.
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2005 u 10:42

i ja sam skinuo into the blue je tak da se gledat al flightplan mi je katastrofa

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2005 u 11:21
Probo sam ovo sub rip ,ali on traži da tako ja ponavljam slova.Dokle to tako treba?Ne treba,valjda ceo film tako?
Na vrh
bajohazard View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bajohazard Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 04:36
Ima li ko titlove za sledece filmove:
Today You Die 2005
Electric Dreams 1984
Midway 1976
Vivid (Luscious) 1997

pa ako ima,...

bajohazard@land.ru
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 10:47
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Probo sam ovo sub rip ,ali on traži da tako ja ponavljam slova.Dokle to tako treba?Ne treba,valjda ceo film tako?

To je program koji uči! Ti mu kucaš na početku slova i on ih kasnije prepoznaje . Za prvi put ćeš kucati negde do polovine filma , a posle sve manje i manje... Na kraju zapamtiš matricu, koju ubaciš za svaki sledeći film i sve to ide VRLO BRZO.
Budi strpljiv dok program nauči sva slova
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 09:34

Originalno postovano od strane darije1 darije1 piše:

[QUOTE=AcaN]Na kraju zapamtiš matricu, koju ubaciš za svaki sledeći film i sve to ide VRLO BRZO.

Na pocetku kad otvaras VOB-ove, imas mogucnost da ucitas postojecu matricu koju si ranije snimio...
Elem, na Livadi je jedno vreme bilo u Download sekciji moguce skinuti matricu koju su lepo napunili nasim slovima... Ako zelis ja mogu da ti posaljem moju matricu koja je vec podobro napunjena, i vrlo retko trazi da joj se poneki karakter doda.

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 11:40
acandr@gmail.com
Jos me nesto muci oko tog programa,veoma cesto se pojavljuju dupla slova iako ja nisam ukuco dva put!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.