Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Excel help!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Excel help!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Excel help!!!
    Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2005 u 19:49
jel postoji mogučnost da nekako dođem do lozinke u excelu, koju sam zaboravio???
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2005 u 20:13
Postoji. Imaš programe za razbijanje šifre u Excel -u. Da li se bar otprilike sećaš koliko si karaktera upotrebio za šifru ( što manje - to ćeš je lakše provaliti...)
Probaću da nađem te programčiće pa ću ti javiti kako se zovu....
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2005 u 21:58
ma nemam pojma, to mi stari imao neke dokumente, i zagubio je šifru. kaže možda oko 6 znamenki. ajd ak nađeš program javi mi, HVALA!!!
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2005 u 23:26
Evo ti imena par programa sa kojima sam ja radio.Moraš samo da im nađeš serijske brojeve ili crack...
1.Password Service Recovery Suite
2.Advanced Excel 2000 Password Recovery ( mislim da je ovaj pokazao najbolje   rezultate)
3.Password Tools
4.Excel Password Recovery
5.ExcelLocksmith

a evo ti i dva linka:
http://www.intertek.org.uk/downloads/
http://www.elcomsoft.com/prs.html
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 01:01
e hvala. skinio sam si ta 2 što si stavio linkove, i instalirao sam taj advanced excel. našao sam jedan cd-key,al nevalja. jel bi mi mogao ti nać ak nije problem???
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 01:44
Ajde , probaću....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 01:54

Advanced Excel 2000 Password Recovery

Version: 1.11

S/N: EPR2-4DER-TGVV-78RR-HEQYJ-SRXQ-KKPGT
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 11:00
Samo da ti kažem da radi kao zmaj!! Stavio sam mu šifru od 12 reči i razbio ju je kao od šale....

Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 16:00
jel ti on sam razbije ili ti moraš upisivat svaku šifru koju on otkrije i jeli to i za neke druge programe ili samo za Excel, pitam jer imam igrica za mob. a nemam šifre svaka igrica druga šifra
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 16:06
kako si skinuo s ovoga prvog linka mene traži pare
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 16:06
Ne, ne, to nije crack. Tebi za igricu treba serijski broj, a ovo je u excel -u drugačije. Imaš takav program za ceo Office paket...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 16:07
Probaj sa drugog. Ja mislim da na prvom imaš trial verziju ( za džabe) i full verziju koja se plaća...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 16:09
Da, da, imaš trial verziju za dž.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 16:58
meni treba neki program da razbijem te šifre inaće igrice u winzip-u
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 20:38
ja imam v1.40, to je sa ovog tvog linka
nemogu nać v1.11, a nemogu nać ni crack za 1.40
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 00:33
 Hm. Imam rešenje: Ne znam šta ti je u tom excel fajlu, ali ako nije nešto strogo poverljivo, pošalji ga na darije79@yahoo.com pa ću ja da ga dešifrujem i vratim otvorenog ili mi ostavi adresu pa ću ti poslati ceo program ( 940 KB)
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2005 u 00:40
ajd ak ti nije problem pošalji mi program
horvat_z2@yahoo.com
HVALA
To sam ja...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 10:59
skinuo sam za excel, možeš i meni poslati cijeli program na matej9o@net.hr
HVALA
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2005 u 22:42
problem riješen
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2005 u 02:06

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.