| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u SAD (19.04.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u SAD (19.04.2025.)Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2025 u 10:35 |
|
I šta nam je to najgledanije ''tamo daleko'' 'ajde da vidimo ) Gledaću for sure A Wprking Man, odlični režiser David Ayer, pogotovu za scenarija i režiju kad su policijski filmovi u pitanju ali i ovaj će moći da se gleda gde je Jason Statham u glavnoj uloti i koji je za ovaj akcioni žanr. Drop ću takođe gledati, trejler mi deluje obećavajući. The Woman in the Yard, gledaću takođe. Horor koji će moći da se gleda i da vidimo hoćemo li se malo i plašiti ) The Amateur ću takođe gledati, deluje promising. Ovo ostalo NO, NEIN, NJET ili u prevudu NE. A samo da ostavim i komentar za Warfare. Možda ali možda mu budem dao šansu ali imam jednu popriličnu zamerku. Ovakvi filmovi, tipa ratni, Iraq ili veš šta tj. gde, takvi filmovi znaju biti i konfuzni. Nije da ne skapiram film, baš naprotiv sam u filmu nego sva ona trka zbrka Jastreb pao, Orao pao Alfa zove Omegu, pa Omega Alfu pa Clear, pa All Clear. Takva vrsta filmova mi je već malo i demode, zašravo degutantna. To je više za neku military emisiju. Isto tako uz ove ratne, kad su ta bojna polja u pitanju i slično, odustao sam i od istorijskih, upravo oni sa tim nekim bojnim poljima pa se ne zna ko koga gde, sva ta gužva ) Znači, bilo ratni ili istorijski, kasd su ta battelfield u pitanju nastojim da izbegnem po svaku priliku tj. cenu. A ovakvi filmovi kao Wartfare, znači lokacija Iraq i slično, pa to deluje kao neka igrica sa ok grafikom i kao neka igrica pucačina. Barem neko moje mišljenje. Ja sam napisao svoj komentar, a voleo bih da pročitam vaše, šta ste gledali i kakav je taj film, koji nećete i zbog čega, da li se za neki dvoumite, itd....itd.... Dame i gospodo, izvolite ! )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |