Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shiti Hanta Aka City Hunter (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Shiti Hanta Aka City Hunter (2024)

Shiti Hanta

Shiti Hanta (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

City Hunter

Godina:

2024

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

102 min

Režija:

Yûichi Satô

Scenarij:

Tsukasa Hôjô
, Tatsuro Mishima

Glavne uloge:

Masanobu Andô
  >  Hideyuki Makimura
Akira Kamiya
  >  Newscaster
Tetta Sugimoto
  >  Akitaka Itô
Ryohei Suzuki
  >  Ryo Saeba
Takuro Osada
  >  Han-Gure
Pajama Ehara
  >  Camera Otaku
Rinne Watanabe
  >  Rinne
Chase Kim
  >  Akitaka Ito
Fumino Kimura
  >  Saeko Nogami
Ayame Misaki
  >  Tsukino Seta
Kyotaro Gan
  >  Camera Otaku
Yuuki Luna
  >  Kurumi
Takaya Sakoda
  >  Kunio Konno
Ken Kurahara
  >  Young Yakuza Leader
Misato Morita
  >  Kaori Makimura
Keita Arai
  >  Ando
Stephanie Wong
  >  Kaori Makimura
Yamazaki Ami
  >  Ami Yamazaki

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Shiti Hanta Aka City Hunter (2024)
    Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2024 u 13:41
Dobar film. Totalno lud film, kao što i treba da bude.

Ažurirao drdamjan - 10.Svibanj/May.2024 u 02:32
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2024 u 12:35
Ljubitelji anime će biti prezadovoljni, ja nisam, smatram da je adaptacija trebala biti manje animeistična.
Zabavan film jest, ali draža mi je korejska adaptacija sa širom pričom nego ovdje, doduše ono je serija.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2024 u 20:35
Meni je ovo dovoljno i prijao mi je film.
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2024 u 19:33
Kad prestanem da se smejem zbog ovog "Shiti Hanta", moram pogledati. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 12:59
Zar neko sa dva grama mozga moze da odgleda ovo......?
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 13:27
Originalno postovano od strane jojo385 jojo385 piše:

Zar neko sa dva grama mozga moze da odgleda ovo......?

Ovaj film je i napravljem samo za ljubitelje manga stripova i anime serija, nije za svakoga.
Film je pravljen po japanskom manga stripu iz 198?, a kasnije je bila i anime serije a i nekoliko filma.

Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 12:27
"manje animeistična" ... a jel moze ovaj vegeta ucesnik ovog foruma da nama laickim poznavaocima lingvistike objasni ovaj izraz na : Srpskom, Hrvatskom, Makedonskom, Kosovskom,Bosanskom jeziku ?
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 14:27
Ko je shvatio shvatio  ko nije ne vredi mu ni na jednom jeziku objasnjavati. Inace nisam ljubitelj ni Mangi ni Anime ali ovaj film je izvrstan,opicen i bas mi legao. Na svu srecu imam 2 gr. pileceg mozga pa mi se vrv i zbog toga svideo.

Joxer pitanje za tebe jel korejska serija animirana ili igrana. Ako nije crtac daj mi samo reci koja je.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 15:25
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Ko je shvatio shvatio  ko nije ne vredi mu ni na jednom jeziku objasnjavati. Inace nisam ljubitelj ni Mangi ni Anime ali ovaj film je izvrstan,opicen i bas mi legao. Na svu srecu imam 2 gr. pileceg mozga pa mi se vrv i zbog toga svideo.

Joxer pitanje za tebe jel korejska serija animirana ili igrana. Ako nije crtac daj mi samo reci koja je.

Igrana
https://mydramalist.com/1702-city-hunter-2011
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 17:02
Tako je. Možeš je naći na youtube sa zalijepljenim eng titlovima (20 epizoda), a ako želiš softsub onda mkvdrama.
Nisam shvatio ovo "2 gr pilećeg mozga". 😂
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2025 u 08:16
Kome je upuceno je shvatio ,Joxer nista tebi nije namenjeno .
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2025 u 08:17
Hvala Alex i Joxer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.