Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Indijski akcioni najgledaniji (13.04.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Indijski akcioni najgledaniji (13.04.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Indijski akcioni najgledaniji (13.04.2025.)
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 16:45
Hmm....Indija i njena kinematografija. Dobro nam je svima poznat njihov Bollywood ali ali ali.... Opet se ogradim i o razli;itim mi[ljenjima i o ukusima. Recimo ponovo ú se ponoviti i uporediti Island sa Indijom. Island je toliko manja dr\ava a kud i kamo kvalitetnija po pitanju mnogo ;ega a ako ne i sva;ega.Standard, ovo-ono ma po pitanju svega. Toliko su manja drzava a imaju toliko vise kvaliteta. Kvalitetan zivot tj. standard, bolje snimaju i filmove i serije i mini serije. Pa i [to se sporta ti;e su bolji. Recimo odlicni su kad je rukomet u pitanju. Isto tako su znali i neke svoje muzicare da izbace a Indija....Ne kazem ja da Indija i njihov Bollywood nemaju kvalitet ali ali ali....Ponovo ono da ne zna;i ta koli;ina i kvalitet. Isto tako nije poenta ako nadju neku babu ili dedu na Kavkazu koji su presli ''stotku'' i imaju 110 god. Nije to poenta. Poenta i cinjenica je kvalitet. Moze na primer proscnii Norvezanin da dozivi 75-8- godina ali sam ubedjen da je njegov zivot bio kuid i kamo kvalitetniji od onih sa Kavkaza. A sad da se vratim nlm. Jeedno je zelja i ideja a drugo je kako to upakujes. Znaci politika ovo ono, te neko vatreno oruzje pa nekakvo hlandno oruzje, pa nekakve scene su zeleli da naprave kao spektakl ali ponovo po mom misljenju neuspeh. Jedan veliki neuspeh, po ko zna koji put. Minutaza filma je sigurna ko zna kolika i ja volim runtime sto veci ali da je kvalitetan film ali sta mi znaci ta minutaza ako film nije kvalitetan, ne nznaci mi nista. Ne kazem ja da oni nemaju kvalitetne i filmove i serije i mini serije, bas skoro sam ih nekoliko stavio na spisak ali.... Molim vas, molim vas, ako ko nije rasista to nisam ja, niti gledam ko je koje boje koze, niti vereispovesti niti nacionalnosti vev gledam ko je kakav kao covek. I zasto ovo pisem. Jer zamolicu vas za sledece. Napisite mi neku vaznu licnost a da to ne bude zna se koja licnost i napisite mi talenat. Znaci neki poznat glumac world wide ili glummica ili muzicar ili sportista ili ovo ili ono. Ima ih miliojarde za razliku od islanda koji je kud i kamo manji ali.... U prevodu, ove filmove, NECU GLEDATI )
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 17:29
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Molim vas, molim vas, ako ko nije rasista to nisam ja, niti gledam ko je koje boje koze, niti vereispovesti niti nacionalnosti vev gledam ko je kakav kao covek. I zasto ovo pisem. Jer zamolicu vas za sledece. Napisite mi neku vaznu licnost a da to ne bude zna se koja licnost i napisite mi talenat. Znaci neki poznat glumac world wide ili glummica ili muzicar ili sportista ili ovo ili ono. Ima ih miliojarde za razliku od islanda koji je kud i kamo manji ali.... U prevodu, ove filmove, NECU GLEDATI )

Zašto bi ti iko išta nabrajao, u startu imaš svoj stav koji zapravo ne govori o kakvoj tobože tvojoj fascinaciji tamošnjim ljudima i podnebljem, ni najmanje mi ne deluje kao da si radoznao da upoznaš lepote Indije, tamošnjeg stanovništva, kulture, istorije, jezika and so on. Pitaš za "world wide poznate", kao da im je potrebno kakvo opravdanje za njihovu filmsku industriju, mnogoljudnost koje jedino i pominješ a naglašavaš da zapravo "ove filmove" nećeš gledati. Svašta. 

Nema šta ko da ti navodi, valjda sam lepo uzmeš pa čitaš, gledaš dokumentarce, izabereš možda i par stotina kakvih reprezentativnijih (mada je to klizav teren, šta već kome najbolje predstavlja Indiju unutar filmskog sveta, odabereš svakako više različitih izvora), odvojiš nešto tamošnjih pisaca kroz decenije, još bolje da se eto još i družiš pa  makar online sa tamošnjom rajom, ili najbolje sa ponekim Indusima koji žive i rade  ovde, ja sam mahom sa Pakistancima radio doduše, sjajna raja, nebitno, može se sigurno upoznati i družiti ionako sa ljudima iz mahom celog sveta i ovde. Najbolje naravno i da ukradeš kakvu preslatku Indijku, prelepi su ljudi odande ionako, čas posla i najlepše se uči tako Approve šta češ se onda tek pravdati oko nekakvog rasizma ili generalno kakvih god već predrasuda, gde ćeš lepšu priču, uz eto ako imaš uslova što i da ne boraviš tamo makar par meseci ako ne može duže već. I Boginja da te vidi. A ne da ti tu bzvz članovi foruma nešto drve o u svetu poznatim Indusima, šta bi to kao pa šatro govorilo o tamošnjim ljudima i prostoru
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 18:34
Hajde da se, kada se već petljam u ovakve  teme uopšte jbg, da se učipim sa makar jednim filmom koji volim mucho, tamošnjeg podneblja.  Salaam Bombay, uz sjajnu mjuzu i finu montažu kadrova filma, ako ikoga zanima. 

Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 18:47
E, odličan je Salaam Bombay...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 18:54
Od Indije volem samo Indiju Samer, ako neko zna o kome pišem.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.