| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
serije razmjena |
Odgovori
|
| Korisnik | |
twiggy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: serije razmjenaObjavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 10:56 |
|
Pozdrav narode! Evo mog popisa (samo za razmjenu): X-Files (Season 1-9) 7 DVD He-Man (Season 1-2 + 2 Special) 3 DVD Simpsons (Season 1-16) 9 DVD Star Wars Animated (Clone Wars Season 1-2,Ewoks Season 1-2,Droids Season 1) Teenage Mutant Ninja Turtles (Season 1-10) 3 DVD Twin Peaks (Season 1-2 + film) 3 DVD Twilight Zone 1960. (Vol.1,2,3,4) 1 DVD Twilight Zone 2002. (Season 1) 2 DVD Jackass (Season 1-3) 2 DVD South Park (Season 1-6) 1 DVD Red Dwarf (Season 1-8) 3 DVD Buffy - The Vampire Slayer (Season 1-7) 12 DVD Blackadder (Season 1-4) 2 DVD Only Fools And Horses (Season 1-7 + special sve) 6 DVD Allo Allo (Season 1-9) 5 DVD Batman Beyond (Season 1-2) 2 DVD Gargoyles (Season 1-3) 3 DVD Batman - Gotham Knights + speciali (Dead End,Mask Of The Phantasm,Sub-Zero) 1 DVD X-Men Evolution (Season 1-4) 2 DVD
Popis moje potražnje: 1.BATMAN THE ANIMATED SERIES - sve 2.SUPERMAN THE ANIMATED SERIES - sve 3.Angel - sve 4.Alias - sve 5.South Park - season 7-9 Ili nešto drugo već po dogovoru, osim smallville,friends,seinfield,charmed jer me to ne zanima. Razmjena vrijedi uglavnom za Hrvatsku jer sam za slanje preko granice imao dosta velike troškove. Za razmjenu serija i popis filmova javite mi se na privat
|
|
![]() |
|
dragonheart
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 01.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 232 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 15:18 |
|
Koji će ti vrag alias ??
|
|
|
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
|
|
![]() |
|
Lenja_Kravitza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 13.Svibanj/May.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 393 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 15:36 |
|
e ja bi ubio za ovog He-Man-a ... jos ako ima Hrvatsku sinkronizaciju koju smo slusali kad smo bili deca ...
ova dva speicajla , jel to dugometrazni crac ,posto imam ta dva ... recimo da ti ja neam serije za razmenu , ustvari imam crtanu seriju Transformers 1-40 episode + dugometrazni crtani ,pa ako te zanima ti javi ... imam dosta filmova,koncerata , dokumentaraca ... |
|
![]() |
|
napoleon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 30.Svibanj/May.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 20 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 16:29 |
|
Bok! Od serija imam: Lovejoy - prva sezona na 3 dvd-a - kopije originala Alo ALo - sezone 1-4 na 6 dvd-a - kopije originala Prosjaci i Sinovi - cijela serija - 5 dvd-a Mućke - 1-4 Sezone - 2 dvd-a Futurama - 1-5 sezona, znaci sve, dvd rip, hr. titlovi za 1 sezonu 3 dvd-a Southpark - 1 dvd - 101 epizoda, sezone 1-7, 2-3 epizode fale He -Man - 1 dvd, 7 epizoda vhs rip sinhronizirano, 16 epizoda na engleskom Droids - 15 epizoda - 2 cd-a Stripy - 1 cd - 10 epizoda Tom i Jerry - 5 dvd-ova Looney Tunes - 3 dvd-a Family Guy - 3 cd-a, 27 epizoda 2 epizode Rakuna, 1 Blufonaca... a uskoro bi trebo dobiti seriju Kung fu - 1 sezona 1 dvd Trazim serije: Seinfeld - ako ima tko onu verziju od 9 dvd-ova, hrt rip, ili dvd-rip, ili kopiju originalnih Dvd-a Miami Vice Moonlighting ili Slučajni Partneri Zvonili ste Milorde Samo razmjena u Hrvatskoj. |
|
|
Pretpostavka je majka svih zajeba.
|
|
![]() |
|
mirod
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Svibanj/May.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 305 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 16:45 |
|
ja sam skroman.Imam Otpisani,Povratak otpisanih ,Sivi dom i Band of brothers i to je to.Živili.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |