Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Riff Raff (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Riff Raff (2024)

Riff Raff

Riff Raff (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

103 min

Režija:

Dito Montiel

Scenarij:

John Pollono

Glavne uloge:

Bill Murray
  >  Lefty
Ed Harris
  >  Vincent
Gabrielle Union
  >  Sandy
P.J. Byrne
  >  Garrison
Scott Michael Campbell
  >  Old Mainer
Jennifer Coolidge
  >  Ruth
Pete Davidson
  >  Lonnie
Roger Guenveur Smith
  >  Sandy's Father
Brooke Dillman
  >  Janet
Julius Sampson
  >  Young DJ
Angelic Zambrana
  >  Jamie HarHay
Lucinda Carr
  >  Sandy's Mother
Michael Angelo Covino
  >  Johnnie
Eli Massillon
  >  Laurence
Miles J. Harvey
  >  DJ
Emanuela Postacchini
  >  Marina
Lewis Pullman
  >  Rocco
Sage Spielman
  >  Blonde

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Riff Raff (2024)
    Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2025 u 01:00
još jedan u nizu na temu o ocvalim plaćenim ubojicama kojima se nešto na kraju života dešava. ima ok fora, previše besmislenog ubijanja, briga o tome da li će mi neko čuti ime u vrijeme kad imaš milijon kamera okolo... scenarij polu banana, mislim, može se jednom pogledat, ali reko bi da više vuče na gubitak vremena.
Na vrh
goran-huberger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran-huberger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2025 u 21:01
Odličan film.. Preporuka
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2025 u 23:21
Ja ću ovdje vjerovati postu sa iscrpnim opisom umjesto tvitu bez sadržaja.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2025 u 23:10
Nista posebno, ali ovakvih filmova sto teze da budu  koenvskog, jensenovskog tipa i slicnih treba imati vise, LaRoy,Texas je bio dobar, The Last Stop in Yuma County, slabiji,  ovde se svi poznaju radnja je na jednom mestu, sa dvojicom koji su iscaseni i idu u pohod radi osvete, nesto mi nisu uverljivi, vise su mi komicni drugi u tim scenama  jedva sam cekao da stignu ,  scenaristi mislim da su zakazali, stalno se ide na fore,  pa osrednje je, i kraj trebali su da zakuvaju.
Sta znam ako se ide na ono da zabavi pa ok nece biti dosadno i brzo ce se zaboraviti. ,  u suprotnom ako se preskoci nista se ne propusta ,
Hvala za prevod!

Ažurirao AlexDeLarge - 07.Travanj/Apr.2025 u 10:28
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2025 u 17:54
Krimi komedija sa plejadom renomiranih glumaca ovenčanih brojnim nagradama. Scenario jeste kliše, ali nekolicina likova baš simpatična. Tu bih posebno istakao mladog DJ-a koga s puno entuzijazma tumači Miles J. Harvey, dok se svojim stasom (a manje glasom, hehe) istakla i Emanuela Postacchini, u roli trudne devojke. Neujednačen tempo ipak ne kvari opšti utisak da se radi o zabavnom filmiću koji zaslužuje pažnju. Naravno bez ozbiljnijih nadanja kako je ovo memorabilno filmsko štivo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.