| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wolfgang najgledaniji u Španiji (24.03.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wolfgang najgledaniji u Španiji (24.03.2025.)Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2025 u 18:07 |
|
Pa.... Taman kad sam mislio da odustanem, bacim malo pogled i na recenyiju i na trejler i ipak ću možda dati šansu. Jer ovakvi filmovi koji su navodne komedije zapravo to nisu jer ljudi lupe tako žanr. Jeste da bude i da ima nečeg komičnog ali to nije baš komedija. Na moje zadovoljstvo. Na primer, Forrest Gump nije komedija. A sećam se anegdote kad sam bio klinac, bio sam u vido klubu i gledam ja one plakate šta je novo stiglo i bile tu neke mušterije i tražile neku komediju a ova im preporučila upravo Forrest Gump. To je klasično neznanje. Taj film je drama a provučeni su elementi te komike. Ne može nešto biti komedija kao npr Forrest Gump jer čovej je imao problem, kao npr u uvodu u ovaj film jer dečko je ipak autičan. mogao sam ovo sve da skratim ali eto.... )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |