Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Parenting (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Parenting (2025)

The Parenting

The Parenting (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Roditeljstvo

Godina:

2025

Žanr:

komedija, horor

Trajanje:

100 min

Režija:

Craig Johnson

Scenarij:

Kent Sublette

Glavne uloge:

Peter Brownlee
  >  Wedding guest
Erica Misilo
  >  Principal Dancer
Heidi Garza
  >  Wedding guest robot dancer
Evonne Archer
  >  Wedding Guest
Chloe Sciore
  >  Allie
Josh Habib
  >  Dancer
Kate Avallone
  >  Donna
Carolyn Holland
  >  Wedding Guest
Nik Dodani
  >  Rohan
Nick Silva
  >  Dancer
McKhelen Alcindor
  >  Dancer
Brandon Flynn
  >  Josh
John Hawe
  >  Jamie
Keith R Beck
  >  Jamie

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Parenting (2025)
    Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 16:04
Nakon jučerašnjeg teškog štiva, pomislih daj idem neku novu bezveznu komediju da dođem k sebi, netfliks, habeo, epl, nebitno.
Pogledam što je novo prevedeno u zadnjih par dana...
Kaže, otprilike, dva lika u romantičnoj vezi vode svoje roditelje na odmor koji se pretvori u horor - komediju!

HBO, to će sto% biti to, najprije ću se sigurno kesiti klišeiziranim stereotipima o pederima, pa navodno neugodnim dijalozima s roditeljima obojice, pa će neki vrag posmicati jedno po jedno u beskrajno smiješnim nerealnim scenema krvoprolića.

Film sam ugasio pa brat bratu nakon pola sata, možda koji minut više.
Komedije nema ni u tragovima.
Dijaloge je valjda pisala neka umjetna inteligencija koja se otela kontroli i kojoj je IQ malo iznad nule.
Likovi su predosadni i neuvjerljivi, a kad to nisu onda su iritantni.
Sve se događa u nekoj bezličnoj kućici za odmor, dakle nema niti ariasterovskog stila kojim se sakriva očajni sadržaj.

Jasno je za anonimuse u ekipi da će raditi bilo što, ali ne ide mi u glavu da su Lisa Kudrow i Brian Fox pristali ovo snimiti (osim ako su im ponudili masni ugovor).

Preskočiti i zaboraviti da postoji!

Dođe mi majkemi ponovno ići gledati Bud Spencer & Terrence Hill klasike.
Jer ove "moderne" komedije ne da nisu komedije, nego im nijedan film ne valja kurca.
Na vrh
nesko77 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesko77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2025 u 14:35
Podržavam što je JoxerTM napisao, od slova do slova.
Na vrh
igrgic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igrgic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 21:24
zašto se uopće postaju titlovi za ovakav trash, dok se za neke filmove prijevod čeka mjesecima ili godinama
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 21:42
Originalno postovano od strane igrgic igrgic piše:

zašto se uopće postaju titlovi za ovakav trash, dok se za neke filmove prijevod čeka mjesecima ili godinama

Pitamo se svi, u selu i u gradu......

ShockedEmbarrassed
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2025 u 23:10
Pa šta izaberu prevodioci u tom trenutku , za nekog je trash, za drugog je zabavno, treći oceni, četvrti kaže ništa posebno, dakle odluči da pogleda, ili pogleda do kraja ili prekine, pohvali ili ispljuje, tako da sve zaslužuje prevod.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2025 u 13:27
Film je blago receno uzas blagi,Joxer sve rekao ,jedino gore sto sam poceo je Kinda pregnant znaci ono je jos veci uzas ali eto ja sam slab na komedije sve vrste i sve mogu da gledam ali ova za dva nemam reci. Sto se tice prevoda ja mislim da jednostavno vec postoji srpski prevod na Hbo i jednostavno to je brze staviti ovde nego prevoditi. Isto tako za Netflix serije i filmove prevod se maltene odmah ovde pojavi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.