Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji indijski filmovi u 2024. (13.01.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji indijski filmovi u 2024. (13.01.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji indijski filmovi u 2024. (13.01.2025.)
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2025 u 11:57
1. Ovaj neću gledati, a nisam ni prvi deo. I opet ista priča. Duga minutaža, koja mi naš naprotiv ne smeta ali nije kvaliteta i tema za toliki runtime.. 2. Isto tako. Runtime 180 min nije ya ovakav film.3. Preskačem horor komedija a runtime 147, upravo o tome pričam tj. piše. Komedija nema potrebe da traje toliko.4. Možda, ali mžda. Ponovo žele taj runtime a i kao žele nekakav spektakl da narave i da bude a jedno su želje a drugo su mogućnosti.5. Komedija horor 158 min? I posle ja nisam u pravu. Svašta.6. Kao navodno neka akcija sf ali opet ta minutaža nepotrebna jer manjka kvaliteta, a tu je i njihova neiybežna komika a i pridese plesa.7. Opet floop ( promašaj ) U želji da naprave kao neki žestoku akciju oni pomešaju sve, te stave nekog divljaka sa sečivom u ustima te neka pandurka sa borilačkim veštinama te neka proslava te neke auto trke...Bolywood ima tu tradiciju ali i te kako znaju da omanu sa projektima. Ograđujem se, moje mišljenje.8 Amaran, pa on bi i možda mogao da se odgleda jer jedan od žanrova je i biografski.9. Ne ynam da li sam ga stavio na spisak, nadam se da nisam jer ukoliko jesam, izbrisaću ga. Ja i Top Gun misam gledao gde iga Tom Cruise a većina recimo jeste ali Top Gun Maverick imam na spisku za gledanje. A ovaj Figher je eka hindi veriyija pomenutom filma gde se kao veliča ta avijacija i te stvari. Preskočiću..10. I te kako ću preskočiti ) Nakon ove analize, nekoj da neko pomisli da sam neki rasista ) jer to svakako nisam ) Jer se gnu[am rasiyma. Niti gledam ko je koje boje kože, vere ili nacionalnosti, ja gledam ko je kakav kao čovek. Takav sam bio,, takav sam, takav ću i ostati. Ovo sam se ogradio zbog Bollywood-a, jer moje misljenje, ogra]ujem se i ukus, ogra]ujem se, da eventualno ú samo gledati mo\da ali mo\da ovaj film sa mesta broj 8 i to bi bilo to. Da se rayumemo, gledam ja njihove i filmove i serije i mini serije, k izbegavam dgde u komika i ples ali sa ove top 10 liste ecentualno ú gledati ovaj sa mesta broj 8
Na vrh
Oldeuboi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Oldeuboi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2025 u 17:51
Čini mi se da su Indijci jedini koji na IMDb-u precenjuju svoje filmove. Beogradski, sva sreća ne prevodiš filmove, jer mislim da bi tvoji prevodi imali minimum 5000 linija, jer ne bi prevodio samo izgovorene reči već i misli :)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2025 u 23:31
Nisu jedini, ali su najgori.
Nekad davno je bilo preočito, ali onda je imdb ukinuo podatak o državi odakle je došao rivju.

Na žalost napredak u tehnologiji je samo pogoršao stvar, sada rivjue pustim neobjektivnim desetkama piše četgpt.
S druge strane posrnuli holivudski studiji plaćaju profesionalnim kritičarima da napumpaju ocjenu u nezaslužene visine. Više ne vjerujem ni BBCju, njihove preporuke zadnjih par godina su postale katastrofalne, prije su bili iskreniji.

Čini mi se da se jedino može vjerovati youtube rivjuerima jer njihova zarada ovisi o pregledima i neće se onda tek tako kompromitirati.
Ali ti rivjui nekad znaju trajati duže od 10 minuta što je previše.

Ažurirao JoxerTM - 13.Sijecanj/Jan.2025 u 23:38
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2025 u 16:47
Oldeuboi )
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 16:30
Šta imam kome verovati, znam kakvi su mi bili najrođeniji, sada ću da čitam pseudo recenzente, youtubere i imdb, valjda znaju bolje od mene šta je dobar film, šta volim. Čuj BBC. 😂😂😂

Umirem. Daće boginja makar.

Elem, lepo uzmem pa isprobam šta stignem, onda kada ukradem dovoljno vremena. Sve one fore, živi se vako-nako, odakle vremena za eksperimente, šta kao ni to ne znam sam? Ako jbt volim film, naći ću vreme. Ne gledam sport, ne izlazim po klubovima, ne idem na koncerte, u pozorište ni na balet 😂 volim jbt film. Najbolje da nikada nemam vremena i da zavisim od ljudi koji nemaju blagog pojma o svemu onome što volim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.