| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Srbiji (06.03.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Srbiji (06.03.2025.)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2025 u 20:43 |
|
Daklem. Animirane i dalje ne gledam ) Ovaj Maria gde igra Angelina Jolie, e taj ce gledati moja ''keva'' ) A Bridget Jones : Mad About the Boy, isto za ''kevu'', ukoliko ga ne prekine ) A ja cu dati sansu za Captain America : Brave New World, mada nema razloga za frku ako ne krene po mom ukusu jer ''daljinac'' je tu ) A za Last Breath sam napisao vec tamo na Top Listi Hrvatske, da iako volim Woody-a Harrelsona i iako je istinita prica, nisam siguran, nesto previse nekakvog ronjenja, tako da ne znam. Dacu mu sansu. Nista ne gubim ) A The Brutalist, napisao sam vec nekoliko puta, iako igra odlicni Adrien Brody, da nakon sto sam odgledao trejler po drugi put, da iskreno i nemam bas neki dobar osecaj za ovaj film. Naravno, ''daljinac'' je uvek tu i tako da to nije uopste problem. Jer foru dajem 15-ak minuta. Nego, voleo bih da gresim ali i ako ne gresim, sta je tu je, sta da se radi. A jos cim je tu upleten i taj izvikani Oscar.... Pa sad sam bacio pogled na Top Listu Srbije i znaci jedini naslov koji ce se sigurno gledati je zapravo za moju ''kevu'', ovaj Maria, gde igra Angelina Joolie. Ali videcemo i ove ostale da li ce se moci odgledati ili ne. Narode, izvolite. Ostavite vi vase komentare, sta ste gledali, sta cete gledati, za koji naslov tj. film se dvoumite, koji necete gledati...I tako to.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2025 u 22:03 |
|
Što ne gledaš animirane ima toliko dobrih, pa eto anime, bolje to nego Marvel. Brutalist, bolje da pročitaš komentare jer je mnogo ljudi gledalo, nego da dva puta gledaš trejler , ja i ne kapiram šta se toliko može izvući iz trejlera, a takođe ni iz 15 minuta, ok neko može, ja nikad nisam uspeo, neko moje mišljenje. |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2416 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2025 u 23:15 |
|
Anime bolji od Marvela???
Aleks, ja tebe volim kao sina koji je otišao na ćoravu stranu.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2025 u 18:14 |
|
Za kevu ti ne trebaju navodnici sve i da si usvojen. Ako je već tako zoveš ionako pogotovo, ne bi trebalo navodnika. Moja je duže upokojena, nismo silno pa razgovarali, obično tepam ljudima jer ili ne pamtim imena ili mi je prosto tako intimnije. AKo ne možemo biti intimniji, vala nema ikakve potrebe ni da se pravimo da komuniciramo, je neka moja priča vazda bila. Sve i da nismo onakvi ljudi kakvi bi sve mogli biti, to opet nije razlog da ne probamo pokušati ljudski, blisko, to je jedna od retkih stvari koja mi se dopada kod religija, sav taj brotherhood of men jazz. Iako tu kanda fali žena u priči, no jbg, takva vremena bila, ja to svakako doživljavam na svoj pa način, sva deca čovečanstva uključena, to sa polovima je verovatno tek humor evolucije ionako 😄😄😄
Kako bilo, moju madre sam u tim retkim trenucima kada bih joj se obraćao tako nekim imenom, zvao Šilja, rimovalo mi se sa Ljilja, plus bi kolutala očima, što je uvek slatko. Bez navodnika, though, jer je žena prosto bila moja Šilja, a to koje su joj roditelji ime dali je kanda njihova stvar ionako, niđe veze sa mnom svakako. Ažurirao puppet_master - 07.Ožujak/Mar.2025 u 18:19 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |