Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flight Risk (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Flight Risk (2025)

Flight Risk

Flight Risk (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Rizičan let

Godina:

2025

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

91 min

Režija:

Mel Gibson

Scenarij:

Jared Rosenberg

Glavne uloge:

Mark Wahlberg
  >  Daryl
Paul Ben-Victor
  >  Coleridge
Topher Grace
  >  Winston
Atanas Srebrev
  >  State Trooper 1
Georgi S. Georgiev
  >  Jeff (State Trooper #2)
Milko Kadikov
  >  Van Sant
Michelle Dockery
  >  Madolyn
Monib Abhat
  >  Hassan
Maaz Ali
  >  Hassan Voice
Mark Schotz
  >  Rescue Worker #2
Savanah Joeckel
  >  Rescue Worker #1
Eilise Patton
  >  Janine

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Flight Risk (2025)
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2025 u 10:51
Imao sam o ovom filmu ....smislen komentar ...ali,e nestao. Vjerovatno ovaj parazit ce da napravi "sopstveni" komentar. Nije prvi outa.
Na vrh
Kovjanic View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kovjanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2025 u 19:35
Da nisi poruku poslao na pogresnu adresu?
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2025 u 19:44
Originalno postovano od strane jojo385 jojo385 piše:

Imao sam o ovom filmu ....smislen komentar ...ali,e nestao. Vjerovatno ovaj parazit ce da napravi "sopstveni" komentar. Nije prvi outa.

Opet je u komentaru titla, a ne filma LOL

Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2025 u 09:36
Ne kontam kako se moze postaviti komentar o film/seriju ?. Mlogo sam glup.
Oprostite na pitanju.....i izvinjejem se.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2025 u 10:18
Pa ovde gde sad pišeš je komentar za film.

Ako iskoriraš iz komentara titla ovde evo ga. 

`Film o korupciji u jednoj tajnoj sluzbi SAD. Mafija koja placa kancelarijske uposlenike u CIA pokusava da eliminishe svjedoka. Citav film se dogadja u malom avionu sa glavnim akterima.Cak su iMark Wahlberga napravili celavog negativca. Film nema kvalitetu. Tri aktera u avionu pokazuju nedostatak logike u djelovanju u situacijama kada vam je ugrozen zivot. Dramaturski moze da prodje, logicki ?`

Niko ne briše, sklanja, bez veze pišeš za nekog da je parazit, već jednostavno pišeš na pogrešnom mestu, 

Ako uđeš na glavnoj stranici najnoviji titlovi tu ti otvara titl i komentarišeš vezano za titl, i to ne ide automatski u komentar filma.

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2025 u 10:57

Ne kontam kako se moze postaviti komentar o film/seriju ?. Mlogo sam glup.
Oprostite na pitanju.....i izvinjejem se.

Nije problem, tu se ljudi često zbune.
Komentari na film se pišu u dnu opisa filma - ispod reklama je polje za komentare:

https://rs.titlovi.com/filmovi/flight-risk-3214684/
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2025 u 09:26
Izvinite ali ja mislim da me pojedini u ovoj zajednici ne volu.
Evo primjera :

"Opet je u komentaru titla, a ne filma LOL

https://rs.titlovi.com/prevodi/flight-risk-398243/"

I onda uputa za nepismene kao sto sam ja:

"Nije problem, tu se ljudi često zbune.
Komentari na film se pišu u dnu opisa filma - ispod reklama je polje za komentare:

https://rs.titlovi.com/filmovi/flight-risk-3214684/"

Nemam pojma kako vi ostali nepismeni fercerate ali ja kad kliknem na
oba linka dobijem isto : komentar na titl.

Red bi bio da se neko izvine, sto ne ocekujem. Mozda smanjim komentare
jer vidim da grijesim, a nevolim se osjecati krivim.

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2025 u 10:20
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2025 u 11:07

Red bi bio da se neko izvine, sto ne ocekujem. Mozda smanjim komentare jer vidim da grijesim, a nevolim se osjecati krivim.

Čoveče, zar ti već nije jasno da je do tebe i još svi imaju maksimalnu toleranciju i pored prilično neprilagođenog i uvredljivog tona? Još sada tražiš izvinjenje, a grešiš!

Imaš dva mesta na koje možeš ostavljati komentare. Jedno je isključivo za titlove, a drugo je forumsko mesto za priče o filmovima, serijama i slično. Greškom sam jednom i ja ostavio filmski komentar na mestu za titl, ali nisam paranoisao i optuživao druge. Pronašao sam svoj komentar, lupio sebi ćušku zbog nepažnje, iskopirao sadržaj i stavio ga gde je i trebalo prvi put. Jednostavno samo obrati pažnju gde pišeš i to je to.

Ažurirao ar8c - 13.Veljaca/Feb.2025 u 18:02
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 09:38
"Ako ti je ovo isto, onda šta reći LOL

https://rs.titlovi.com/prevodi/flight-risk-398243/

https://rs.titlovi.com/filmovi/flight-risk-3214684/ "

Pa jeste isto,oba linka vode na komrntar o titlu.
Tek ovaj link vodi na "Tema na forumu" :

https://forum.titlovi.com/flight-risk-2025_t106494.html
Dalje :
"Komentari na film se pišu u dnu opisa filma" ?
To ne postoji,gdje postoji "opis filma" ?

"crveni auto" da li si kliknuo na dva linka koji se nude ili samo
po inerciji stitis "old fashion" urednike?

Ovdje je potreban Elon M. da pocisti.

Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 19:07
Iznad "SKINI PREVOD" piše "Tema na forumu". Koliko je teško?

S druge strane koliko je teško moderatoru da premesti komentar u pravu temu i ne ostavlja spoilere u komentarima za titlove?
I bilo bi manje problema da piše "Komentariši titl" i "Komentariši film" umesto "Komentariši" i "Tema na forumu".
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2025 u 17:01
Smeće na kvadrat, a još veće kad sam vidio ko je režiser?!?!
Da nije napravio Pasiju i Apokalipto, ne bih ništa rekao,
ali ovako... Naivno, besmisleno, glupi dijalozi, loša gluma.
Wahlberg glumi na nivou petparačkog trilera, očigledno
mu ne idu "karakterne" uloge. Uglavnom, SVE ne valja,
nema ništa dobro. Oh, zaboravih, ima - traje samo 1:30h!
3/10.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 01:03
recimo napet, ali ne baš dobar triler. ali to je mislim sve što se dalo izvući iz ćelavog lošeg scenarija punog nelogičnosti. prije ga nebi preporučio, nego bi. sami ste si krivi ako ga pogledate. ... zbilja ne znam što je to trebalo gibsonu da ide to režirat.
Na vrh
sale82ful View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sale82ful Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 05:07
Nisam mnogo izbirljiv, ali ovo ne valja ništa... cijela priča filma kao i gluma, loša, neuvjerljiva. Ne znam...
 Budala sam ispao što sam uopšte pogled'o do kraja.  
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 08:31
Ako se posmatra ovaj film kao niskobudžetni treš, onda može da prođe. Ali, čini mi se da su ambicije autora bile mnogo veće, pa je, samim tim, i razočaranje veliko. Mark Valberg kao ćelavi krvnik? Scenario pun rupa, na nivou "Mali Perica"? Mele, šta ti je ovo trebalo?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 09:50
Originalno postovano od strane brgljez brgljez piše:

... zbilja ne znam što je to trebalo gibsonu da ide to režirat.

Originalno postovano od strane IgaBiva IgaBiva piše:

Mele, šta ti je ovo trebalo?

Skuplja novac za nastavak o Isusu.

Sada, to zvuči kao loš, jeftini humor, no život zna biti imbecilniji i od lošeg humora, ovaj, Mel Gibson tj, je bio skoro kod Rogana, reče da radi upravo to, priprema novi film o Isusu. Krenuo čak i da promoviše kao ovaj film, krajnje neubedljivo, očito je da su mu misli usmerene na sasvim drugi film, taj, je li, isusovski. opet. Da se oma razumemo, ne rugam se čoveku, Gibsonu tj, ja ga vazda i voleo upravo jer je dileja, glumom se i bavi da bi pobegao (ili se suočio) sa svojim demonima, samo što eto, nije ni svako njegovo ludilo meni interesantno. LOLLOL
Na vrh
Cibalius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cibalius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 22:10
loš film totalno
Na vrh
Djurowsky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djurowsky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2025 u 11:30
Ufff! Joj..joj...Mele što je ovo trebalo. 04/10
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2025 u 18:47
Mister Gibson, pa ne mislite valjda ozbiljno, da s ovom sprdačinom zabavite publiku ? Meni lično pozitivno ovde jeste M. Wahlberg kao sumanuti plaćeni ubica. Dobro onaj tupe jeste ubačen ''začin'' da nas nasmeje. Samo problem je što ovakav scenario umesto tenzije izaziva smeh od nekoliko baš imbecilno kreiranih scena. Dakle, kvazi-triler koga svakako nemojte shvatiti ozbiljno!
Na vrh
OtacTrpotije View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj OtacTrpotije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2025 u 08:48
Jako los film...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.