| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Srbiji (07.02.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Srbiji (07.02.2025.)Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2025 u 13:57 |
|
Sa ove liste, jedino cu gledati Flight Risk, mada ce mi sigurno smetati Topoher Grace. A sto se tice ovog ostalog.... Da i Companion cu gledati, madas uz zanrt thtiller trebali su staviti i zanr i sf jer je u pitanju robot. A obo ostalo....Recimo filmu Izolacija cu dati sansu barem dok za Nosferatu, mislim da cu ga iskljuciti nakon nekih 15-ak minuta. Animirane naravno i daklje ne gledam niti cu ) A tu je na top listi i onaj perverzni film Babygirl za koji mi ne pada na pamet da ga gledam. I to bi bilo to sto se ticee Top Liste u Srbiji. Dva cu gledati, dva ce dobiti sansu, mada Nosfgferatu velike sanse da cu iskljuciti i....To bi bilo to od mene narode
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |