| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Betrayed (1988) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Betrayed (1988)Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2011 u 13:26 |
|
Betrayed
Žanr: Drama, Triler, Akcija
Godina: 1988 Država: SAD, Japan Trajanje: 127 minuta Uloge: Debra Winger, Tom Berenger and John Heard IMDb Radnja filma:
Mlada agentica FBI počinje raditi na farmi jer želi istražiti rasističku organizaciju koja postoji na tom prostoru, no uskotro se zaljubljuje u lokalnog farmera, no on uskoro pokazuje svoje pravo lice ... Trailer:
Prijevod radi: srkis
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Hypatia
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 15:39 |
|
Ima li kakvih novosti u vezi titlova za ovaj film?
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2011 u 19:23 |
|
Biće!
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2011 u 11:16 |
|
Evo ga
Film je, iz moje sadašnje vizure, relativno pristojan. Ima solidnu priču i vidi se da je imao povelik budžet. Smeta prilična (i potpuno nepotrebna) doza patosa, verovatno uticaj holivudskih moronskih producenata. Jer, radi se o, za svoje vreme, priličnoj (A) produkciji sa, opet za to vreme, povelikim zvezdama, Debrom Vinger i Tomom Berindžerom, pa je Kosta Gavras verovatno morao da napravi kompromis... I bi šta bi.
Anyway, probajte (ali na svoj rizik
PS. Sad sam shvatio koji je problem ovog filma... Scenario je uradio Džo Esterhaz... Čovek, prilično scenarističko ime (Niske strasti, recimo) jednostavno obožava (jeftinu) patetiku. Ažurirao srkis - 24.Svibanj/May.2011 u 11:47 |
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2025 u 13:19 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj baš dobar triler gde igra Tom Berebger, čiji sam inače veliki fan. I mnogo bolje je pogledati neki stariji film opet, kao recimo ovaj, nego ovo što se snima danas. I Ted Levine je dobro odglumeo u svojoj sporednoj ulozi. Pohvalio bih i režisera, Costas-Gavras, a isto tako i scenaristu, Joe Esterhaz, koji ima neke baš zanimljive projekte iza sebe. A spomenuo bih i Debru Winger, koja je u tom periodu bila popularna. A u sporednoj ulozi igra i John Heard, čiji sam fan. Baš zanimljiva tema za film i film za razmišljanje kako su ljudi zatrovani mržnjom i kako mogu biti opasnost po društvo. Pa čak i mala deca. Preporučujem.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |