| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tereddüt Çizgisi AKA Hesitation Wound (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tereddüt Çizgisi AKA Hesitation Wound (2023)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2025 u 15:16 |
|
Dobar, nedugačak fim... U principu, sudska drama, ali "sporednim tokovima" postavlja i mnoga ozbiljna pitanja.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2025 u 15:55 |
|
Deluje interesantno, gledaće se. Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2025 u 11:12 |
|
Dobar mi je film. Da jeste u suštini sudska drama koja pokreće mnoštvo stvari. Da kratko traje a meni je taman bilo, od ulaska u gradić, postavlja pitanja, oklevanje fino kao i u naslovu, izlazak je ostavljen za tumačenje i to mi je ok, tako je i u još nekim dobrim turskim filmovima, mada tada sam rekao voleo bih više da vidim . Radnja, samo se odvija na javnim mestima, sud, bolnica, pošta ,... pominje se samo malo o školovanju i to je to, nema privatong života junakinje koja se bori na dva fronta da dođe do istine i oslobodi mladića doživotne kazne i da se prekine život majke na aparatima i doniraju organi, energija pa videćemo kako se oslobađa, i kuda vodi. Fino je prošla kroz određena mesta , fini dijalozi, možda je sa sestrom trebalo intenzivnije, i bolji dijalozi. Gluma Tulin Ozen je odlična, super scena kad se urušava plafon. Sudnica pa to je to, nema tu nekog filozofiranja tako je. Staleži dabome da se čačnu. I kinematografski elementi su mi dobri, imam sitnih zamerki.
Ažurirao AlexDeLarge - 29.Sijecanj/Jan.2025 u 11:18 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1849 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 19:55 |
|
Hvala na preporuci.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |