| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ako volite dobro da jedete... (22.01.2025.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ako volite dobro da jedete... (22.01.2025.)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2025 u 14:53 |
|
Pa....Gledacu ) Ovakve teme, o kulinarstvu i tako to znaju biti interesantni za pogledati kako je to paklen posao. I videti sve te navodne speccijalitete koji su na ceni a kad narucis imas samo dva zalogaja da pojedes ) Nego cim izadjes iz tih fensi restorana gde cene udaraju po usima, prva hamgurgernica bude tvoja da se najedes ko covek ) Secam se tako i jednog filma gde je igrao Richard Gere. Takodje fensi restoran i fensi meni a cene udaraju po usima. Ali bitno kad ti konobar dodje i kaze ovo i ovo je iransko od toga i toga ovo i ovo je od persijskog toga i toga, ovo i ovo je maarokansko, ovo i ovo je sirijsko...a na tanjiru dva zalogaja ) Nisam alav, nikad bio, cak sta vise malo jedem ali ''brate'' mpusti me onih fora ''ta i ta prepelica'' i ''taj i taj umak'', daj ti meni konkretno nesto da pojedem )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |