Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji filmovi 2024. godine (31.12.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji filmovi 2024. godine (31.12.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji filmovi 2024. godine (31.12.2024.)
    Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 11:52
E, ovako. Longless planiram da gledam i to možda baš večeras. Ali imam neku sumnju s obzirom da igra Nicolas Cage, a na žalost, on je postao takav, da je počeo da igra u nekim projektima ili koji mogu da se odgledaju ili koji se prekinu nakon nekih 15 minuta i zato sam vrlo oprezan kad je ovaj film u pitanju. Inače, svi u kući ćemo dati šansu ovom filmu, ne samo ja, nego i moja keva i burazer i amom tim, daćemo šansu Cageu. A Azrael, taj film spada u kategoriju za mene, znači ja ću ga gledati ili mu barem dati šansu. Love Lies Beeding je takođe na listi za gledanje. Strange Darling, takođe. Mada, za ovaj film imam nekakvu sumnju da ću ga možda prekinuti, ali ne znam. A Different Man, njega sam mislio možda gledati ali nakon što sam trejler odgledao još jednom, rešio sam da odustanem. Isto tako sam za Joker 2 mislio da ga stavim na spisak ali mjuzikl i zo, nda sam rešio da odustanem bez razmišljanja. A Kind of Kindness ću i te kako zaobići, preskočiti, iako igra Willem Dafoe, mada on je sklon da igra u nekakvim projektima koji su za izbegavanje. Znači, ne pada mi na pamet da gledam ovaj film. A što se tiče filma Civil War, barem moje mišljenje i ukus, mislim da mi poprilično obećava i te kako imam nameru da ga gledam i mislim da će biti jedno od retkih prijatnih iznenađenja. Inače, film je samo za mene a ne i moje ukućane. Film Here, imam u planu da gledam, samo me i dalje buni onaj dinosaurus u trejleru. Mada trandem Zemeckis i Hanks je već poznat kao dobar tandem.. Film Thelma ću ja gledati. Barem ću mu dati šansu i mislim da je onako za opuštanje i neki dobar zez. Dok Emilia Perey mi ne pada na pamet da gledam. Uvod u film mi obećavao ali kad sam pročitao da tu odjednom ima i komike i nekakvog plesa, bez razmišljanja sam odustao od goledanja, mada ponavljam, uvod je obećavao. I eto, sve u svemu, ispae da još uvek nijedan nisam gledao i one koje planiram ali otom potom. Nigde ne žurim.
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 15:35
Evo nekoliko filmova koji su se meni dopali,
Don't move, Trap, Subservience, Never let go, Heretic,
longlegs, Strange darling, Wolfs, Challengers,
Young woman and the sea, You'll never find me, The promised land
i jedno koplje iznad svih njih-Furiosa.

Od niskobudžetnih, Year 10 (sličan Azraelu), Cold meat, Die alone... verovatno ima još, ali ko će se setiti...
Što se tiče liste objavljene na titlovima odgledao sam samo tri filma tako da je ne bih komentarisao... 

Pozdrav svima! Srećni praznici i sve najbolje u novoj godini!
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 16:05
Još namjeravam pogledati bar 20-tak filmova od ove godine (neki od njih: Nosferatu, I'm Still Here, The Brutalist, How to Make Millions Before Grandma Dies, The Great Lillian Hall, Babygirl...), ali do sad su mi se najviše svidjeli:

- Furiosa: A Mad Max Saga
- The Substance
- Abigail
- Strange Darling
- Challengers
- Dune: Part Two
- Arthur the King
- Love Lies Bleeding
- Juror #2
- Lisa Frankenstein

Bilo je još nešto zabavnih, u redu, korektnih, dobrih filmova za svoje žanrove, nešto više ne onih dobrih, ali ovi mi se ističu trenutno kao "top 10".
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 17:25
Ima nekih filmova koji su iz 2023. pa su dostupni u 2024, a i nekih koji se čekaju. Ali hajde na prvu kojih sam se setio

Srećni praznici i sve najbolje!
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 18:49
Što se mene tiče, stvari ovako stoje:

1.-10. Dune 2! Jedan od najboljih filmova svih vremena (mislim na još uvek nekompletnu franšizu), kreaciju u kojoj je bukvalno svaka scena malo remek delo, apsolutno savršenstvo u vizuelnom i audio smislu, genijalna kreacija i vizija jednog od najboljih režisera današnjice! Sve što bih ikada mogao zamisliti i tražiti od filmskog dela - nalazi se tu. S vremena na vreme Dune ide na redovnu reprizu i utvrđivanje gradiva sa jednakim ushićenjem kao i premijera. Da je samo Dune napravljen ove godine, bila bi to sjajna godina!

Tek potom i daleko iza u svakom mogućem smislu, mogu da se bavim nabrajanjem drugih filmova koji su se pojavili u godini na izmaku. To su naslovi koji su me zabavili ili dotakli na neki način i barem malo se izdigli iz opšte učmalosti i prosečnosti. Prioritet ima SF pa se prošvercuje i koji manje kvalitetan naslov čisto zbog mojih afiniteta:

- Bikeriders
- The Instigators
- I.S.S.
- Arthur The King
- Rebel Moon Part 2
- Juror #2
- Challengers
- The Idea Of You
- Wolfs

- Počasno mesto za seriju godine (još uvek nekompletiranu) - The Agency

Sigurno ima još poneki naslov vredan pažnje koga trenutno ne mogu da se setim, ali da je toliko kvalitetno ne bi se ni gubilo iz sećanja. Jedino prva dva sa ove liste najboljih među ostalima zaista su vredna nekih iole ozbiljnih Top spiskova.

I od mene od srca srećna Nova 2025, da sve koleginice i kolege (kao i familije i drage ljude) prati dobro zdravlje, te da Nova bude uspešnija od stare na svim frontovima! Naravno, neka nam i kinematografska 2025 bude daleko uspešnija, kvalitetnija i prilagođenija intelektu i ukusu iskrenog ljubitelja!
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 18:54
Moji izdvojeni naslovi u ovoj godini:
IT ENDS WITH US
SLEEPING DOGS
THE ORDER
HERETIC
GLADIATOR
ARTHUR THE KING
JUROR 2
CRESCENT CITY
BLACKWATER LANE
CARRY ON
REBEL RIDGE
CELLAR DOOR
MY PENGUIN FRIEND
BLINK TWICE
ČUVARI FORMULE 
Sve najbolje u novoj 2025.godini. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 19:17
E, baš mi je drago što se pojavio još neko sa komentarima, onako kad je samo moj komentar, kao da sam na usamljenom ostrvu ) I narrode, sve najbolje u 2025 )
Na vrh
ernad-fakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ernad-fakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 20:51
Hahahahahahahahahha
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 20:57
Najslabija godina što se tiče filmova, propas'....
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2024 u 22:16
Conclave
Carry-On
Juror #2
Elevation
Goebbels and the Führer
Sleeping Dogs
Heretic
Alien: Romulus
Civil War
Rebel Moon - Part Two: The Scargiver
Gladiator II
Poslednji strelac
The First Omen
Under Paris
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2025 u 13:28
Mizi, ta propast je poodavno pocela ) I nece stati na tome ) Bilo koja sferas da je u pitanju. Bilo da je film, serija ili mini serija. Bilo da je to sport, koji je poceo i on da pada, a muzika je poodavno propala i worldwide a ten na ovim prostorima da ne pricham. Jer pevaljke ne rachunam )
Na vrh
Neno585 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neno585 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2025 u 20:36
e nek si ti veliki strucnjak napravio svoju listu, ne zna se sta je vece smece sa te liste
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2025 u 11:38
Evo i ja da stavim listu ali iskreno ni jedan me nije odusevio 
1. Caddo lake
2.Furiosa
3.Wild robot
4.Arhur the king
5.Greedy people
6.Ricky Stanicky
7.Drive-away dools
8.Its whats inside
9.The watchers
10.Instigators
Ne znam nisam Dinu 2 stavio to cu tek kad treci deo da izadje moci kao celinu da ocenjujem. Za sad prvi deo mi se nikako ne svidja,drugi je odlican.

To je to 

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2025 u 13:18
Izašao remaster Žikine Dinastije, yeah!!!!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2025 u 16:21
Čekamo američki rimejk.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2025 u 12:56
Mizi, što se tiče serijala Žikina Dinastija, ukusi i mišljenja su različiti. Pokojni Gidra ( R.I.P. ) je bio odličan za takav tip uloga. Ali mislim da nakon filmova Lude Godine a i nastavka Došlo doba da se ljubav proba, sve ide slabije i slabije. Barem je to neko moje mišljenje. A Žikina Dinastija, vidi se kako ide deo po deo da je to sve znatno slabija i slabija produkcija. Što inače mene čudi ad su ex zu projekti u pitanju. Glumci nam više ne ulaze u uloge a produkcije su znatno slabije umesto da budu bolje.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2025 u 15:12
Bilo bi fino usput onako, što da ne i da date neke naslove koji su na vas ostavili utisak u prethodnoj godini.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2025 u 09:25
Ne mogu da se pohvalim da sam odgledao previše filmova iz 2024., ali na osnovu onoga što sam odgledao mogu da zaključim da je 2024. bila dosta siromašnija od npr. 2023.
Ono što bih izdvojio iz 2024. je ovo:
Serija Šogun https://rs.titlovi.com/serije/shogun-3210194/
Filmovi
Moj omiljeni kolač https://rs.titlovi.com/filmovi/keyke-mahboobe-man-3213913/
Vermiljo https://rs.titlovi.com/filmovi/vermiglio-3213021/
Touch https://rs.titlovi.com/filmovi/touch-3211843/
Za danas toliko https://rs.titlovi.com/filmovi/za-danas-toliko-3210427/
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2025 u 12:03
jako kratak popis onoga što mogu izdvojiti a da spada pod 2024 na imdb.

1. Wallace & Gromit: Vengeance Most Fowl
i ajd da nebude samo jedan, 2. Red One

vjerojatno sam nešt i zaboravio/preskočio/nisam pogledo, pa bi to mogo biti razlog kratkog popisa.
Na vrh
zeljko-strunjak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeljko-strunjak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2025 u 05:24
Vidim jako puno filmova na ovim listama koji me se uopće nisu dojmili dok je recimo Wild Robot film "s dušom", samo je jednom spomenut. Možda ne najbolji, ali meni je to sigurno jedan od top 5 filmova u 2024.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,332 sekundi.