| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Blink Twice (2024) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Blink Twice (2024)Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2024 u 09:52 |
|
Prosječan film koji ima veze sa trilerom minimalno. Više se gleda i "uživa" sa likovima na privatnom otoku. Dok ne dođe zadnjih 30-tak minuti kad se napokon nešto pokrene. Sve skupa vide se inspiracije ovoga filma možda najbolje u friškijim filmovima tipa Ready or Not ili Get&Out. Ali nije to taj level zabave ni priče. Završnica mi je bila bezvezna i nije popravila sliku filma.
|
|
![]() |
|
leo-mesi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2022 Lokacija: Šimanovci Status: Offline Points: 453 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2024 u 19:46 |
|
Film je promašaj u svakom smislu. Glupost,još jedna u nizu.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2024 u 12:19 |
|
Setih se tek na kraju kako je prvobitno trebao da se zove film, to bi dosta reklo o istom. Pa ovako ništa nisam znao o filmu, samo sam pustio. Početak me je zaintrigirao, da jeste kao što je Saša napisao da se veći deo uživa sa dešavanjima na privatnom ostrvu, ali se odmah vidi da tu nešto ne štima, pa rekoh ok daj vidimo šta konkretno. Kako se razvijao i sa sećanjima , videlo se da se koristilo nešo iz drugih filmova, zatim pokret , već viđeno i to istaživanje autorke, simbolika guštera, sviđa mi se početno iskušenje, kinematografski elementi su mi u suštini dobri. Prožimanje poremećaja je fino, simbolika rajskog vrta, samo se autorka opredelila na konkretan slučaj. Dakle kao što sam rekao da vidimo šta konkretno, i tu mi je falilo više, ozbiljnije i dublje. Pa žanrovski ovo je trebao da bude psihološki triler ali nije realizovan kako treba. Kraj mi je dobar kakva je postavka. Dakle pošto sam ispratio dešavanja i pogledao filmove i serije na slučnu tematiku, meni je ovo samo korktno ostvarenje koje će brzo otići u zaborav.
Ažurirao AlexDeLarge - 29.Rujan/Sep.2024 u 13:19 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2372 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2024 u 20:40 |
|
Znači Zojin prvenac nating spešl....
Taman sam mislio da ga gledam, ali ako Aleks napiše da ide u zaborav, ondak mu verujem. Edit: Pogledao sinoć, nije loše, očekujem naredni da bude bolji. Volim osvetničke filmove, ali nisam osvetnik. Ažurirao Mizi - 02.Listopad/Oct.2024 u 19:14 |
|
![]() |
|
skyspy111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2024 u 21:00 |
|
Pogledo do kraj i dobro se za.ebo!
|
|
![]() |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2024 u 22:40 |
|
Nije ništa wow ni specijalno ali drži pažnju do kraja
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2024 u 20:57 |
|
Ovo meni beše baš, baš slabo. Ne ide mi nikako ambijent, komunikacija i relacije novog sveta i novih generacija. Teško prolazi i moderna kinematografija.
|
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2024 u 21:26 |
|
Zoë Kravitz se latila i režiserske palice, što nam je donelo nekakav miks već snimljenih trilera u poslednjih 5-6 godina (''Get Out'', ''Triangle of Sadness'', ''The Menu'' ...). Dakle ništa originalno, a izbor Tatuma za ljigavog, poremećenog milijardera baš i nije neki (ipak su njih dvoje bili u ljubavi u to vreme). Jedina svetla tačka je Naomi Ackie, kao konobarica Frida, jer je uspela da autentično oslika lik mlade žene sa margina kojoj se odjednom ''posreći'' da uživa u luksuzu dostupnom isključivo višoj klasi. Tempo radnje je malo spore, pogotovo prva polovina, ali sam kraj ne nudi posebno neku veću napetost. Hajde da verujemo da će joj drugi film biti bolji...
|
|
![]() |
|
brglljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 14:33 |
|
nakon što sam pogledao film iznad glave mi se pojavio oblak u kojem je pisalo... koji je ovo pimpač bio?!
totalni gubitak vremena.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |