Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kraven the Hunter (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kraven the Hunter (2024)

Kraven the Hunter

Kraven the Hunter (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lovac Kraven

Godina:

2024

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura

Trajanje:

127 min

Režija:

J.C. Chandor

Scenarij:

Steve Ditko
, Matt Holloway
, Stan Lee
, Richard Wenk
, Art Marcum

Glavne uloge:

Alessandro Nivola
  >  Aleksei Sytsevich aka 'The Rhino'
Mark Arden
  >  Oligarch
Michael Shaeffer
  >  Andre
Will Bowden
  >  Sniper 1
Alex Batareanu
  >  Lead Guard
Aaron Taylor-Johnson
  >  Sergei Kravinoff
Robert Ryan
  >  Russian Prisoner
Diaana Babnicova
  >  Young Calypso
Luke Dixey
  >  Aleksei Office Guard
Tianyi Kiy
  >  Restaurant Diner
Judy Blackett
  >  Restaurant Diner
Sachiko Yokoyama
  >  Law Firm Staff
Stephane Fichet
  >  Passerby
Valerie Hazan
  >  Passerby
Jessica Zhou
  >  Passerby
Jack Brady
  >  Oligarch
Duran Fulton Brown
  >  Sniper 2
Murat Seven
  >  Ömer Aksoy
Damola Adelaja
  >  Bahari Gama
Dritan Kastrati
  >  Oleksander
Tom Reed
  >  Bert
Christopher Abbott
  >  The Foreigner
Ariana DeBose
  >  Calypso
Greg Kolpakchi
  >  Guard
Chi Lewis-Parry
  >  Big Rhino
Rachel Handshaw
  >  Cora's Mum
Billy Barratt
  >  Young Dmitri
Filiz Fairweather
  >  Restaurant Diner
Fred Hechinger
  >  Dmitri Smerdyakov

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kraven the Hunter (2024)
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 10:24
Druže, mašiš poentu. Povedi dvoje dece u bioskop, jednu devojčicu od 11 godina i dečaka od 10, pa ćeš da vidiš kakav je njima filma. Oduševljeni su. Mogo se zamajavaš sa detaljima i ko je kome neprijatelj i da li je akcenat dobar ili loš. Stvarno ne vidim svrhu gledanja filmova iz tvog ugla? Ti ne uživaš u filmovima, jer si preopterećen nebitnim stvarima. Malo ih gledaj iz drugog ugla.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 10:28
Još jedno smeće u naše bioskope sleće,
Krejven se može popeti na zgradu i na drveće!

Bolje gledajte Sekulu i Žikinu dinastiju!
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 17:45
Verovatno AcaNDr ovde ima pravo. Neki filmovi se prosto prave za klince (barem one koji još uvek imaju nešto mašte), da sve puca od nekakve akcije i frke, što se nama matorijima danas čini infantilno. Svašta sam mogao da progutam kao klinac, a kad se odraslo više to nije delovalo tako uverljivo i poželjno.

Jednostavno treba filtrirati i ne mučiti se sadržajem za koga se od starta zna ili pretpostavlja da je namenjeno grupi konzumenata kojoj ne pripadamo. I svakako sam za to da se klinci radije povedu na neku takvu predstavu umesto da vise po ceo dan na tik-toku i ostalim destruktivnim mrežama. Mislim da je Iga ovde požurio da odgleda i napiše recenziju za nešto što uopšte ni ne traži recenziju u krugovima (listom starijih) filmofila.

Uzgred, imao sam nameru da pogledam ovaj film u trenucima umora kada mi treba nešto šareno, dinamično i priglupo za "četvrt mozga". Izgleda da ću ga ipak preskočiti, baš kao i gro toga što stiže iz Marvel/DC univerzuma poslednjih godina (prosto to nije za mene i čemu traćiti vreme!?), tako da ispada da Igino pisanije i nije skroz uzalud
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 18:27
Ja sam ga stavio na spisak da mu dam šansu za gledanje. Ali ukoliko se pojavi nekakvo biće tipa neko čudovište ili nekakav reptil ja ću to verovatno i prekinuti. A sada baš u trejleru me pred kraj iznenadi nešto, kao nekakvo biće ili već šta, a to bi značilo samo jedno, uzimanje daljinca u ruke i kliknuti ''stop'' )
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2024 u 09:15
Ja ne mislim da je ovo pravljeno za klince. Mnogo je nasilja i krvi. Pa i rejting mu je R. Ja licno ne bih vodio klince da gledaju ovo. Prenasilno za klince, prenaivno za odrasle.

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2024 u 15:06
E moj druže, na žalost ništa danas nije prenasilno ni za klince. Umesto današnji klkinci da igraju fudbal napolju kao mi nekada u njihovo vreme oni piče preko tih svojih mobilnih nekkve igrice pucačine koje su ipak agresivne i isto tako nekakvo odrubljivanje glava, pa zato mislim da na žalost, ništa za njih nije preagresivno. A na žalost, svet se menja. Danas videti klince od 5'6 god sa mobilnim u ruci nije nikakvo čudo. A naopako, da se prekrstim, kuda ovaj svet vodi, za današnje klince koji bi trebali biti u tom uzrastu naivni i neiskvareni i sex im neće biti nikakav taboo, tj. meće im biti stran. I da ponovim, svet se menja, ali na žalost, ne na bolje. Pre smo znali mi ljudi i kao mlađi i stariji da se viđamo i družimo a danas neko nekog ad uje za prijatelja a da i ne zna ko je ta osoba. Otuđenost je zavlaadala debelo. A čak i animirane filmove koji su za malu decu, šalju i kroz te animirane filmove nekakve sexualne aluzije. Svet je dotakao što je mogao i samim tim i dno i više se ne zna šta se radi. Kakvo je to danas detinjstvo ako iz ruku ne ispuštaš mobilni. I pogledajte danas narod na ulicama ili gradskom prevozu, svi moraju da imaju te mobilne u rukama a i do juče smo funkcionisali i bez tih mobilnih.
Na vrh
kugi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kugi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2024 u 16:26
Meni je ovo super film... Kakva se sranja snimaju mislim da je kritika otišla baš u sitna crevca...
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2024 u 23:53
Nista posebno, nasilje, nasilje, sve vec kao da se ponavlja, ne da je bas los film ali nije za neku preporuku i uvazavanje...ocena 4/10..
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2024 u 10:05
Film kao film i nije tako los,jedan od boljih marvelovih u zadnje vreme. Slozio bih se da film uopste nije za decu jedan od krvavivijih marvelovih u zadnje vreme.
Na vrh
inge666 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj inge666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2024 u 11:43
Vidi Krejvena jebača boga ti neću!! Pobije li lik sve živo???
Na vrh
sisak1 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sisak1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2024 u 13:48
Meni je baš dobar, drugačiji od ovih nadrealitija koji se serviraju non stop.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2024 u 15:15
Originalno postovano od strane arzak arzak piše:

Ja ne mislim da je ovo pravljeno za klince. Mnogo je nasilja i krvi. Pa i rejting mu je R. Ja licno ne bih vodio klince da gledaju ovo. Prenasilno za klince, prenaivno za odrasle.

Mi smo gledali i Bagman u bioskopu, tako da je ovaj mala maca LOL  
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
baki-bi-good View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baki-bi-good Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2024 u 18:18

Kraven svrati do Srbije, ima ovde mnogo posla za tebe !!

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2024 u 19:08
Originalno postovano od strane baki-bi-good baki-bi-good piše:

<h1 -testid="hero__pageTitle" ="sc-ec65ba05-0 dUhRgT"><span ="hero__primary-text" -testid="hero__primary-text">Kraven svrati do Srbije, ima ovde mnogo posla za tebe !!
</span></h1>

Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2024 u 21:15
I meni su se zgadili takozvani protesti.
Na vrh
baki-bi-good View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baki-bi-good Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2024 u 22:29
Mizi, čuo sam se sa Mr.Robotom da dekodira tvoju poruku, ali nije uspeo.
Prevedi ako nije nešto top secret.

ProtivuNeukusa : kakvi protesti. Propuštam nešto?
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2024 u 10:18
Sranje tesko. Ovaj film je konektovan ss Marvelom, ali je taska Ruska propaganda.
Mora da su platili velike pare . Zasto je Russell prihvatio ovu ulogu ,
Nalazi se u nezavidnoj financijskoj situvaciji ili potajno shilji za ruse.
Definitivno ako shiljite za ruse ,obavezno stivo. Nevolem politiku u butiku
ali ovo.....vadjenje.
Na vrh
jolydred View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jolydred Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2025 u 00:29
Mnogo najave za totalnu osrednjost. Gledati kada bas imas vremena za bacanje. 3/10
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2025 u 21:30
Jel postoji negde neka verzija filma gde nema onaj arapski titl ili je tako dobar film da vise nikoga ne zanima da postavi verziju bez toga , hahah
Na vrh
zemljanin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zemljanin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2025 u 15:47
Upravo sam pokušao gledati film. Izdržao sam 34 minute. Pa jebote,...😄😄😄😄😄😄
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.