Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A Different Man (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A Different Man (2024)

A Different Man

A Different Man (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

112 min

Režija:

Aaron Schimberg

Scenarij:

Aaron Schimberg

Glavne uloge:

Lawrence Arancio
  >  Landlord
Marc Geller
  >  Ragged Man
Billy Griffith
  >  Ollie
Neal Davidson
  >  Corey
Jed Rapfogel
  >  Man In Sunglasses
Patrick Wang
  >  Director
JJ McGlone
  >  Casting Director
Corey R. Taylor
  >  Luther
Danielle Burgos
  >  Sally
John Keating
  >  Dr. Varno
Sebastian Stan
  >  Edward
C. Mason Wells
  >  Carl
James Foster Jr.
  >  Intrusive Man
Adam Pearson
  >  Oswald
Renate Reinsve
  >  Ingrid
Cosmo Bjorkenheim
  >  Whistling Expert
Miles G. Jackson
  >  Sean
Sergio Delavicci
  >  Mover
John Klacsmann
  >  Ostermeier

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
GTFan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GTFan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A Different Man (2024)
    Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2024 u 23:00
Kada će hrvatski titl?
Na vrh
igrgic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igrgic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2024 u 10:20
kada iznađe na nekoj platformi da se može ripati
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2024 u 20:35
Hvala.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2024 u 14:36
Ma video sam trejler za ovaj film ima bas poprilicnoi vremena i iskreno me razocarao. U pocetku, trejler deluje kao da bi film mogao da se odgleda ali kasnije kako trejler odmice, to odlaiz u nekakvu komiku i nebulozu. Tako, da mi ne pada na pamet da gledam ovaj film
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2025 u 10:18
Stavih u potražnju i videh prevod pa da se zahvalim!  

Nisam ga prokomentarisao pre.

Meni je film odličan. Pročitah Igin komentar ( a i jedini je), tako da meni nije misterija. Sredina je takva pa niko ni ne primećuje nikoga, sve je izmešano, ima svega i svačega.  

Žanrovski kakav triler, horor, čista psihološka drama sa određenim komičnim elementima koji su dobro ubačeni i služe svrsi da ne dajem nagoveštaje. 

Lepo napisan, dobro vođen, dobra je i gluma, kako mi je muzička podloga  odlično uklopljena, a i retro fazon mi je prijao.

Eto imali smo unutrašnje sukobe u filmovima u prošloj godini, pa mladost/starost,  polovi, lepota, svi su mi prijali, kao i dati.

Ažurirao AlexDeLarge - 05.Sijecanj/Jan.2025 u 10:23
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2026 u 22:44
Izvrsna psihološka drama u kojoj su trio fantastikus efektno usklađeni. Odlično režirano, sa narativom ispunjenim brojnim, dobro napisanim dijalozima. Lako je uvideti da je svaki od ključnih likova detaljno dramaturški obrađen, što filmu daje potrebnu dubinu. Vredan gledanja bez ikakve diskusije, pogotovo što se radi o neopravdano potcenjenoj filmskoj poslastici.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.