Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (12.12.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (12.12.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (12.12.2024.)
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2024 u 17:42
Gladiator II gledam, barem se nadam da ga neću prekinuti. Heretic takođe. I Runt gledam. A sd, što se tiče filma Dražen, daću mu šansu, jer već sam tamo napisao da me zanima kako je predstavljen i kako su opisali njegov život. Zatim, što se tiče filma The Room Nex Door. Tema deluje da obećava ali mi ne ulivaju poverenje režiser Pedro Almadovar koji je sklon nekim kiksevima, barem moje mišljenje. A isto tako Tilda Swinton mi je jako jako sklona da igra u nekim baš sumnjivim projektima. Barem moje neko mišljenje. A Jullianne Moore. Jako dobra glumica, koja takođe počela da ima neke sumnjive projekte, barem po meni. Ovo ostalo me ne yanima nimalo a animrane ne gledam nikako.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.