| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (28.11.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (28.11.2024.)Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2024 u 15:09 |
|
Šta je bre ovo, samo nalećem na svoje komentare, pa gde ste vi ostali ? E ovako. Gledaću sigurno Canary Black, obećava mi em je akcija em igra Kate Beckinsale. Za Here ću dati šansu. Jao stalno menjam tastaturu iz eng u sr ili hr pa se brkaju slova. Draženu ću dati šansu takođe mada mislim da to i nije urađeno kako je trebalo. I Gladiator II ću dati šansu Denzel i Pedro Pascal, mada poptilično je prošlo od prvenca i ne znam da li su ovo trebali i dirati a načuo sam negde da će biti čak i trojke. Pa para na paru ide i ono što donosi novac zato će ako treba naprviti i desetak nastavaka. Ovo ostalo sa Top Liste me ne yanima, a animirane ne gledam a ovo sa lista ne bih da komentarishem toliko gluposti barem ya moj ukus tipa Wicked, Red One ili Venom : The Last Dance. Ali publika to voli i to raybija blagajne i to je to. Ima ona lepa izreka da ne može šut sa rogatima pa tako i ovde.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |