| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Back to Back (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Back to Back (1996)Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2024 u 14:30 |
|
Ponovo sam odgledao ovah dobar akcioni film i možda jedan od mojih omiljenih kad je taj žanr u pitanju, a zašto ? Pa ne samo da su Ryo Ishibashi i Michael Rooker odličan tandem nego film pred kraj ima jednu od možda najm oćnijih scena koja predstavlja odu prijateljstva i časti a istočnjaci su majstori za to. Ne bih sad da napišem koja je scena u pitanju ali gledaci će znati. Evo i sada sam se naježio kako je moćna scena. Inače, ovaj film je poznat i pod imenom Back to Back ' American Yakuza 2, mada mislim das to nije tačno ali ajde. Jer u filmu American Yakuza igraju isto Ryo Ishibashi i Viggo Mortensen. Inače i taj film ima odličnu scenu, takođe pred kraj i isto predstavlja odu prijateljstva i časti i opet to istočnjaci znaju da urade da se naježiš. Oba ova filma su mi među omiljenima kad je akcioni žanr u pitanju i imaju te emotivne scene da se naježiš i tu zaboravljenu odu, odu prijateljstzva i odu časti.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |