Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Smile 2 (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Smile 2 (2024)

Smile 2

Smile 2 (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

127 min

Režija:

Parker Finn

Scenarij:

Parker Finn

Glavne uloge:

Drew Barrymore
  >  Drew Barrymore
Delphi Harrington
  >  Barbara Gallagher
Peter Jacobson
  >  Morris
Kyle Gallner
  >  Joel
Iván Carlo
  >  Man with Bad Skin
Margot Weintraub
  >  Young Fan
Jon Seeber
  >  Concert Goer
Micaela Lamas
  >  Tanya (Costume Designer Woman)
Christopher Bailey
  >  Dunbar
Anthony Berini
  >  Concert Goer
David Peter White
  >  Concert Goer
Kristine Johnson
  >  Self
Jon Rua
  >  Anton
Naomi Scott
  >  Skye Riley
Zebedee Row
  >  Alexi aka Shaved Head
Roberts Jekabsons
  >  Yev
Vladimir Duthiers
  >  Self
Sean Stolzen
  >  Maksim
Daphne Zelle
  >  Hair Stylist

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Smile 2 (2024)
    Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2024 u 17:42
Da li ja imam prvi Smile na spisku za gledanje, nemam ti ja veze, ali aj mozdha i ovaj 2 stavim na spisak ako sam i ''keca'', mada nisam siguran ) Ali sigurno mozhemo ochekivati i Smile 3 )
Na vrh
mirko_design View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj mirko_design Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2024 u 23:50
Ovaj @beogradski samo spamuje besmislenim komentarima na svaku objavu, prevod i sl. Da li na taj način održava EXTREME MEMBER oznaku, ne znam .. ali da je spam i ništa više, to znam! Ako ovo čitaš beogradski, molim te napiši nešto smisleno, da poverujem da si čovek, a ne bot. Hvala
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2024 u 14:38
Nisam Bot, Human sam ) A btw, ne odrzhavam nikakv status extreme member-a nego ostavim komentar jer ipak ako neko objavi neshto samim tim i isposhtujem jer ipak i ja iznesm i svoje misljenje. a tebi ako se ne svidjaju moji komenatari, niko te ne prisiljava da ih chitash ) Kao shto bi Vuchic rekao da postoji daljinski upravljach da nego promeni kaalk ukoliko mu se neshto ne svcidja, isto tako i ovo, niko ne primorava nikog da neko mora da chita do kraja ) I ljudi kao ljudi mi nisu jasni, vole samo da ''napadaju'' ili das kritukuju a teshko kad neshto ili nekog i da pohvale ) Ovde moram da imam nick jer sam ''member'' ali Hvala Bogu pa me nema niti na jednoj drushtenoj mrezhi ili portalu pa da ''napad'' nekog ili neshto tek da bih ''napao''. Ali, nismo svi isti ) Da li nekome sametaju moji ''poduzhi'' komenbari, to je stvar ukusa ali vhinjenica je da su ljudi takvi postali da gube koncentraciju za neki i poduzhi film a kamoli format serije ili npr, nechiji comment )
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2024 u 20:52
Beogradski, naš brat po komentarima!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2024 u 23:19
) ) ) )
Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2024 u 00:17
Slinavo horor smeće.
peglapisspoguzi
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2024 u 20:00
Odgledao..i bas sam ocekivao da bude bar bolji od prvog dela...medjutim...iako je odlicno poceo...mislim da predugo traje i da je na kraju ispao dosadan..
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2024 u 22:29
Glavna glumica je njam, ostalo prokletstvo i sram!

Na vrh
gale1970 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gale1970 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2024 u 22:44
Nisam mislio da se uključim u komentarima o ovom filmu,ali molim vas nemojte da gledate ovo smece
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2024 u 00:46
Vrlo dosadan, ni prići prvom delu koji je meni bio mnogo bolji
Na vrh
Djurowsky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djurowsky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2025 u 11:16
Hm! Film ima svojih trenutaka, mada mi je bolji prvi dio svakako. Naomi Scott je odlična u svojoj ulozi, bez obzira što je glavna uloga...cura nosi film. Sve skupa 5/10.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2025 u 16:41
Užas. Ocena 2/10. Thumbs Down
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2025 u 13:27
Potpuno negledljivo meni
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2025 u 13:45
Pridružujem se nekim komentarima iznad.
Jedinica je bolja, ali ovo nije negledljivo, zapravo je okej horor za odgledati kad ne znate što biste najradije.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.