| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (14.11.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u Hrvatskoj (14.11.2024.)Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2024 u 11:41 |
|
Gledacu Drazen-a. Bagman cu dati shansu mada takvih filmova ima pregrsht. Smile 2 cu gledati ukoliko mi bude legao ''kec''. Animirane ne gledam a ovo ostalo me ne zanima. I molim vas, molim vas, na shta ovo lichi ovaj film Red One gde glumi Dwayne Johnson ? Blaga rech uzhas. Taj ''jajoglavi'' iza sebe ima eventualno 2 ili 3 dobra filma i to je to. Pogledajte na IMDb-u shta sve chovek snima, to je shkart do sharta ali chinjenicca je da takve gluposti su i te kako gledane. Da se razumemo. Rezhiseri ''serviraju'' znachi publici ono shto vole a to je upravo neshto kao Red One, nekvalitet. Isto tako zashto je u Srbiji najpopularnija narodna muzika, pa zato ahto to ljudi vole, shto su ''seljaci''. Zashto je Vuchic na vlasti ? Pa zbog naroda. Da im ne valja izashli bi na ulice na protes a ne neke bzw shetnje bio to nekakav litijum ili slichno. Zashto Zheljko Mitrovic potencra rijalitije? Pa narod to ''guta'', narod je taj koji je i kriv i glup a mi koji nismo narodnjaci i fanovi rijalitija mi trpimo, a isto tako mi i trpimo ''ovu'' vlast zbog tog istog naroda.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |