Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Wild Robot (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Wild Robot (2024)

The Wild Robot

The Wild Robot (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Divlji robot

Godina:

2024

Žanr:

animirani, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

102 min

Režija:

Chris Sanders

Scenarij:

Chris Sanders
, Peter Brown

Glavne uloge:

Mark Hamill
  >  Thorn
Ving Rhames
  >  Thunderbolt
Catherine O'Hara
  >  Pinktail
Dee Bradley Baker
  >  Raccoons
Pedro Pascal
  >  Fink
Bill Nighy
  >  Longneck
Randy Thom
  >  RECOs
Matt Berry
  >  Paddler
Alvin
  >  Baby Brightbill
Avrielle Corti
  >  Automated Alarms
Keston John
  >  Weasel 1
Lupita Nyong'o
  >  Roz
Stephanie Hsu
  >  Vontra
Kit Connor
  >  Brightbill
Alexandra Novelle
  >  Snowdown
Raphael Alejandro
  >  Peck
Paul-Mikél Williams
  >  Feather
Eddie Park
  >  Honkington

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Wild Robot (2024)
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2024 u 18:54
Gledao netko? Itko? Nitko? Da li je robot gej, nebinaran ili veštačka inteligencija???
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2024 u 21:46
Dobar 👍
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2024 u 21:48
Originalno postovano od strane Freak37 Freak37 piše:

Dobar 👍

Delim mišljenje.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2024 u 10:34
Cak vrlo dobar
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2024 u 11:43
Ma da, super je film.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2024 u 14:53
Solidan film, zabavan, al ništa wow, očekivao sam nešto bolje s obzirom koje sam komentare pročitao prije gledanja, brdo hvale i senzacije.

Ne gledam često crtane, ugl sa svojim mlađima, ali ništa mi u ovom desetljeću nije bilo dobro i zabavno kao "Puss in Boots: The Last Wish", filmčina.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2024 u 16:33
Originalno postovano od strane sasa-stipisic sasa-stipisic piše:

Solidan film, zabavan, al ništa wow, očekivao sam nešto bolje s obzirom koje sam komentare pročitao prije gledanja, brdo hvale i senzacije.

Ne gledam često crtane, ugl sa svojim mlađima, ali ništa mi u ovom desetljeću nije bilo dobro i zabavno kao "Puss in Boots: The Last Wish", filmčina.

Nisam ništa znao o filmu, ni čitao komentare, samo pogledao.
Setih se dva fina francuska  animirana  u poslednjih 10 godina April and the Extraordinary World i I Lost My Body, dobri su.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2024 u 18:39
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Originalno postovano od strane sasa-stipisic sasa-stipisic piše:

Nisam ništa znao o filmu, ni čitao komentare, samo pogledao.
Setih se dva fina francuska  animirana  u poslednjih 10 godina April and the Extraordinary World i I Lost My Body, dobri su.

Bolje ne čitati nekad, više češće nego rijeđe bi to potvrdio. Narativ i perspektiva tog datog filma ti se onda ipak modificira tim kritikama, komentarima, pa se nekad razočaraš, a nekad kad naknadno pogledaš vidiš da tebi baš odgovara taj neki film za razliku od većine. Zaključak najbolje se sano baciti u to.

Mogao bih baciti pogled na ova 2, vidim da je nešto odraslija tematika. 👌
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2025 u 04:10
Oki crtać, Univerzal/Dreamworks, svakako bolje od onoga u šta se Disney pretvorio, da se osetiti nešto duše, ljudskosti, lepote povezanosti, kanda majčinstva, nije nužno moj broj, WallE mi je ipak mnogo bliži, moderni klasik, Wild Robot eto makar može da zabavi, bude uspešan u svojim zadacima i temama, pa to zna biti itekako dovoljno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.