Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slow Horses (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Slow Horses (2022)

Slow Horses

Slow Horses (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Spori konji

Godina:

2022

Žanr:

drama, triler

Glavne uloge:

Gary Oldman
  >  Jackson Lamb
Kristin Scott Thomas
  >  Diana Taverner
Jack Lowden
  >  River Cartwright
Rosalind Eleazar
  >  Louisa Guy
Christopher Chung
  >  Roddy Ho
Saskia Reeves
  >  Catherine Standish
Dustin Demri-Burns
  >  Min Harper
Chris Reilly
  >  Nick Duffy
Aimee-Ffion Edwards
  >  Shirley Dander
Antonio Aakeel
  >  Hassan Ahmed
Samuel West
  >  Peter Judd
Stephen Walters
  >  Zeppo
David Walmsley
  >  Larry
Kadiff Kirwan
  >  Marcus Longridge
Brian Vernel
  >  Curly

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Slow Horses (2022)
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2022 u 23:03
Seriju prevodi shomi22 ✨
Na vrh
Illuminati View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Illuminati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2022 u 01:53
Shomi22 samo nastavi,dobra serija.
My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Na vrh
kojote View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kojote Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2022 u 13:00
samo napred Shomi22, hvala za prevode
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2022 u 14:07
Dobra prva ..., druga pretpostavljam da ce biti jos bolja , pogotovu sto vidim Ruske tajne agente koje ko drugi da igra no Rade Serbedjija.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2023 u 21:51
Druga sezona dosta bolja od prve. Ne toliko zbog price koja je klasicna spijunska, vec nekako ima vise desavanja, ima neki tempo, ima dobrog humora...Tu je naravno Serbedzija kao i B. Djuric. Ocena 7
Na vrh
lakihaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lakihaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2024 u 19:44
odlična serija.
Na vrh
vojce84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vojce84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2024 u 19:26
odlična, sve 4 sezone su dobre
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2024 u 12:32
Samo cekam ovog nekog "jokera" da kaze da je serija sranje i da je neki ruski
Grom zakon.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2024 u 16:01
Evo da ti ispunim želju:
Serija je sranje i da je neki ruski.

Samo... Koja serija?
Ako je ova iz teme, nju nisam gledao tako da za nju ne znam, pa umetni neku koju jesam.
Nebitno mislim li da je sranje ili ne mislim, evo, trenutno pratim Judge From Hell.
I ne zaboravi terapiju i danas.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2024 u 10:45
Cetvrta sezona nije bas kao prethodne ali je gledljiva. Oldmen je dobio dosta manje prostora, tj. nedostajao je njegov humor, a upravo je on osoba koja vuce celu seriju. Ubacivanje novih likova nije podiglo kvalitet serije. Naprotiv. Ocena 6.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2024 u 11:06
Sta reci, Slow Horses da ne spojlam je kao pita.
Prve sezone su bile sa mesom ,kao burek sa mesom i lukom,
narocito 3 sezona sa Radom Serbedzijom a onda ova 4 sezona
kao pita bez mesa. Ostaje Britanski kvalitet pravljenja serija
ali bez mesa . Da se razumjemo mnogi od nas preferiraju pite
bez mesa ,ali za mene burek je burek. Mogu oni u buduce
praviti ,krompirusu,zeljanicu,bundevnjacu, i sl.
Kvalitet se drzi ali opada
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2024 u 19:51
ODLIĆNO
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2024 u 21:17
ĆUDNOVATO
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2024 u 18:21
Originalno postovano od strane klass klass piše:

Druga sezona dosta bolja od prve. Ne toliko zbog price koja je klasicna spijunska, vec nekako ima vise desavanja, ima neki tempo, ima dobrog humora...Tu je naravno Serbedzija kao i B. Djuric. Ocena 7

Prekrižio sam ono što je neupotrebljiva besmislica. Ostalo potpisujem.

Umjesto te prekrižene nebitne stvari dat ću bitni spoiler.
U jednom trenutku špijunka biva prestravljena radijacijom i možebitnim posljedicama dok tata špijun ostaje priseban i pridaje tome nikakvu posebnu važnost.
Referenca je naravno na seriju Černobil i dvije vrste ondašnjeg gledateljskog odnosa prema istoj.

Naravno da suvremene reference nisu jedine unutra, pa za načitanu publiku koja još nije krenula gedati, nek sami odgovore zašto je autor Radi u seriji namijenio prezime Popov.

Ažurirao JoxerTM - 20.Listopad/Oct.2024 u 18:26
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2024 u 13:24
Opet se svadjas sam sa sobom........
Idi bre .....leci se
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2024 u 13:47
Opet nisi popio terapiju.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2024 u 09:20
Četvrta sezona mi je bila lošija nego prethodne tri, da dolazi do tranzicije i više prostora se daje Jack Lowden-u, a manje Oldmanu, pa nekako konvergiraju što mi se sviđa,i u jednom trenutku kreće ka špijunskoj telenoveli, ali se onda izvlači, i nekako mi je sa par stvari koje su ubačene na kraju ok, ali bih voleo da više na tome ne insistiraju.
 Uvođenje novih likova, pa neki su mi dobri, neki nisu, drugi će dobiti  verovatno više prostora u nastvaku. 
Hvala za prevod!

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Prosinac/Dec.2024 u 09:42
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2024 u 16:45
Složit ću se, sa četvrtom sezonom je nešto čudno, kao da nie dio ove serije nego neke druge.
Odoka mi se čini problematična montaža, ali pročitao sam da je knjiga u puno ključnih elemenata izmijenjena za tu sezonu, pa je možda i to promijenilo ton serije.
Ne znači da mi se nimalo ne sviđa, i dalje je ovo meni predobro, ali volio bih da u daljim sezonama ne mijenjaju utabanu stazu iz prve tri.
Na vrh
filmovi.mn2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filmovi.mn2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2024 u 00:00
Serija sve bolja i bolja, nijesam još gledao četvrtu sezonu
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2025 u 20:23
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.