Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Azrael (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Azrael (2024)

Azrael

Azrael (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

akcija, horor

Trajanje:

86 min

Režija:

E.L. Katz

Scenarij:

Simon Barrett

Glavne uloge:

Katariina Unt
  >  Josefine
Eero Milonoff
  >  Luther
Valentin Tzin
  >  Tall Burnt Man
Johhan Rosenberg
  >  Anton
Ekke Märten Hekles
  >  Mid-Ground Burnt Person
Jan Gebruk
  >  Settlement Resident
Lucie Jan
  >  Josefine & Miriam
Robin Liksor
Nathan Stewart-Jarrett
  >  Kenan
Samara Weaving
  >  Azrael
Peter Christoffersen
  >  Demian
Sebastian Bull
  >  Isaac
Vic Carmen Sonne
  >  Miriam
Phong Giang
  >  Sevrin
Vincent Willestrand
  >  Leon
Sonia Roszczuk
  >  Burnt Woman
Felix Leech
  >  Thin Burnt Man
Rea Lest
  >  Liesl
Karen Bengo
  >  Esmeralda
Karl Edgar Tammi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Djurowsky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djurowsky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Azrael (2024)
    Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2024 u 11:05
Aj meni zvuči zanimljivo, bacit ćemo oko da vidimo.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2024 u 16:08
Meni zvuči: zbogom.
Pa ne mo'š brzinski ubit Curtisa iz Misfita odnosno Iana iz Utopije itd (lik se zove Nathan, zaboravio sam mu prezime), a ostavit Samaru Weaving da sama nosi film.
Odavno su mi počele ići na živce ove nove "strong independant woman" priče. Pretjeruju.
Fantasy horor ne može biti realističan, ne kažem da mora, ali ova je navodno samo običan čovjek, a ne superheroj.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2024 u 18:23
Ovaj film je baš fantazija, gledaoci trebaju sami da smisle priču.
Ko, bre, napravi ovako glupi scenario? 
U filmu se nepominju nikakva imena a u scenariju ih izgleda ima, 
na IMdb-u su napisani nazivi likova pored imena glumaca.

Ažurirao Black Raven - 09.Listopad/Oct.2024 u 18:28
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2024 u 22:19
iskreno, nisam znao za ovaj film niti sam video trejler do malopre i samim tim mislim da jodh nije zashao prevod jer ovaj film neam na om nekom mom spisku ) I sha da napishem. Pa gledacu ga, barem cu mu dati shansu. Ok su ove teme apokalipsa i tako to, mada ova nekakva bica nisu trebala, barem mojemishljenje. Ali budimo realni, scenaristi su se poprilichno ulenjili jer nije da nema tema, ima ih, ali ovakvih filmova ima kamara. ne kazhem ja da bi hteo neshto uvek novo jer kao shto sam i napisao, volim te apokaliptichne teme ali..Ova bica mi se i ne svidjaju ) Isto da se nadovezhem recimo serija The Walking Dead kad prochitah o zombijima, ok je serija, dobra, ali iz nje koliko nastade onih spin off-ova ) Te Fear the Walking Dead pa kako beshe The Walking Dead :Dead City ili tako neshto pa The Walking Dead:Daryl Dixon i priznajem sve sam ja to gledao gledam i gledacu nego samo sm prokomentarisao. I opet, lenjost enjost i lenjost scenarista )
Na vrh
NORRIN RADD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NORRIN RADD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2024 u 22:56
Osvježavajuće I ne osjećam se glupo kao nakon Birdbox. Tarantino zamisli se nad svojim monolozima
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2024 u 11:27
Meni je to film na razini dosjetke. Imamo ideju, ajmo to staviti na platno. Nije kompleksan, nimalo. Dio filma je preživljavanje i krvava kupka, a dio neka religijska sranja. Novo je to što nema govora. Nema šaputanja kao u Quiet Place. Samo bjesomučna borba u goloj šumi. S obzirom na vjerojatno skromni buđet, film je recimo to- gledljiv, no daleko od neke preporuke.
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2024 u 14:02
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

S obzirom na vjerojatno skromni buđet, 
film je recimo to- gledljiv, no daleko od neke preporuke.

Uopšte nisu imali skroman budžet.
Film je sniman u Estoniji, a budžet filma je bio 12 miliona dolara. 

Na vrh
ernad-fakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ernad-fakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2024 u 19:47
Sjajna recenzija Iga Biva! Ja bih dodao još to da je film u svojim tehničkim elemntima skoro perfektan! Zvuk, montaža, režija, fotografija – sve funkcioniše na najvišem levelu.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2024 u 02:38
Podnosljivo.Cak i nesto vise od toga.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 15:14
U suštini horor sa lepo upakovanim akcionim segmentima uspeva da zabavi publiku, uprkos tome što scenaristički koncept liči na odlomak iz nekog visokobudžetnog blockbustera. Samara opet prepuštena sebi, pa mora da rešava negativce na njen prepoznatljiv način (''Ready or Not''). Dovoljno ''scary'' da ispuni makar minimum očekivanja okorelih fanova horor žanra.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.